COOLER MASTER MasterCase H500 750W 80+ ARGB USB 3.2 MidT Gaming Kasa (MCM-H500-IGNB75-S01)

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Anakart Desteği Mini ITX, Micro ATX, ATX, SSI CEB, E-ATX
Güç Kaynağı Yok
Renk Siyah
Sıvı Soğutma Desteği Var
Fan Aydınlatması Var
USB 3.0 Var
USB 3.1 Var

COOLER MASTER MasterCase H500 750W 80+ ARGB USB 3.2 MidT Gaming Kasa (MCM-H500-IGNB75-S01)


SAF PERFORMANS

İki farklı ön panel, iki adet 200mm ARGB fan ve taşıma kolu sayesinde MasterCase H500, yüksek performans ve hava akışı isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır. Adreslenebilir RGB fanlar ile güçlendirilen H500 artık birinci sınıf aydınlatma imkanı da sunuyor.

DAHİLİ MESH & AKRİLİK ÖN PANEL

Ön panel hava akışına mı yoksa görünüşe mi önem verdiğinize karar verir. H500'de hem performansdan hem de görünümden ödün vermenize gerek yok. Dahili akrilik ve mesh paneli sayesinde dilediğiniz zaman ikisi arasında geçiş yapabilirsiniz. Mesh panel daha iyi hava akışı sunarken, akrilik panel daha estetik görünüm sunuyor.

ÇİFT 200MM ARGB FAN

İkonik adreslenebilir RGB Fanlar tasarımı ve yapısı olarak H Serisinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Büyük boyutları nedeni ile yüksek hacimde hava akışı sağlarken daha sessiz çalışabilirler.

ARGB AYDINLATMA SİSTEMİ

Önceden kurulu olarak gelen iki adet 200MM ARGB fan anakart veya dahili olarak gelen kontrolcü ile yönetilebilir

TEMPERLİ CAM YAN PANEL

Oyun donanımınız, soğutma bileşenleriniz ve sisteminizde yer alan tüm detaylar, uçtan uca temperli cam panel sayesinde dışarıdan en iyi şekilde görünebilir.

ADRESLENEBİLİR RGB KONTROLCÜ

Dahili olarak gelen ARGB 1to3 çoğaltıcı kablo ve kontrolcü* ile aydınlatma seçeneklerini anakartınız ARGB uyumlu olmasa bile kontrol edebilirsiniz. Ayrıca bu kontrolcüyü bilgisayar kasanızın reset tuşuna bağlayarak, aydınlatma seçenekleri arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

* Dahili olarak gelen ARGB kontrolcü yazılım desteklemez.

TAŞIMA KOLU

Üst panelde gizlenmiş bir şekilde yer alan taşıma kolu, ihtiyaç halinde sisteminizi kolayca taşımanızı sağlar.

GÜCÜNÜZÜ ARTTIRIN

MWE White, sisteminizi düşük maliyetle güvenli ve verimli bir şekilde çalıştırmak için güvenilir bir yol sunar. 80 PLUS white verimlilik sertifikası, DC-DC + LLC devre tasarımı, +12V tek kanal, aktif PFC ve sıcaklığa duyarlı HDB fanı, orijinal ve amacına uygun bir güç kaynağı performansı sunar. MWE White, sisteminizin ihtiyaç duyduğu gücü tam olarak sağlayacaktır. Mükemmel bilgisayar performansı için, satın alıp sisteminize monte etmeniz yeterlidir.

80 PLUS STANDART 230V EU SERTİFİKASI

Verimliliğin ne olduğunu ve derecelendirmelerin gerçekte ne anlama geldiğini anlamak önemlidir. Verimlilik derecesi, bileşenlerinize iletilen gücün ne kadar korunduğunu ve/veya kaybolduğunu gösterir. 80 Plus White sertifikasına sahip MWE White güvenli ve güvenilir olmakla beraber %85 verimliliği garanti eder.

 

12MM HDB FAN

Soğutma ve gürültü arasındaki mücadele, bilgisayar endüstrisi kadar eskidir. Çalışırken fan sesi duymak zorunda kalmadan bileşenleri serin tutmak hala tüm fan tabanlı soğutma teknolojileri için en büyük zorluklardan biridir. MWE White, bu soruna bir çözüm getiren hassas 120mm HDB fan ile gelir. Güç kaynağınızın en az gürültü ile sorunsuz çalışmasını sağlamak için fan sistemin sıcaklığına göre döner.

TEK +12V KANAL

Duvardan PSU'ya ve ardından bileşenlerine güç almak zor bir durumdur. Elektrik gücü bir voltaj seviyesinde gelir, ancak bileşenleriniz için farklı bir voltaj gerekir. Parçalarınızı aşırı yüklenmeden kullanılmasını güvenli kılmak için bu gücün önce bir dönüştürücü aracılığıyla aktarılması gerekir. Başlangıçta gücü duvardan dönüştürücüye taşımak için kullanılan hatların , sisteminizin genel performansını sağlamak için güvenilir ve tutarlı olması gerekir. Bu nedenle MWE White, bu işlem için yalnızca bir + 12V kanal kullanmaktadır. Bu şekilde, sisteminizdeki tüm bileşenler, tüm bağlantılar arasında tutarlılığı sağlamak için sürekli olarak aynı kaynaktan, aynı güçten beslenir.

DC-DC DEVRE TASARIMI

Güç, çoklu voltaj seviyesi ile gelir. Güç kaynağı, belirli bir seviyede güç sağlar ancak bileşenlerinizin her birinin düzgün çalışması için belirli bir voltaja ihtiyacı vardır. Gücü çoklu voltaj seviyelerine dönüştürme işleminin hızlı, verimli ve güvenli bir şekilde tamamlanması gerekir. MWE White’ın DC-DC + LLC teknolojisi bu işlemi yapmak için özel olarak hazırlanmıştır. 12V güç için 3V ve 5V seviyelerinde minimal dalgalanma gürültüsü, 80Plus verimlilik ve bileşenlerinize zarar vermeyecek şekilde tasarlanmıştır.

DÜZ SİYAH KABLOLAR

Estetiğe önem veren kullanıcılar için, kablolama en zor kısım olabilir. Kablolar kafa karıştırıcı, çok kısa veya çok uzun olabilir hatta hiç iyi görünmeyebilirler. MWE WHITE, daha temiz bilgisayar kurulumu için düz ve esnek siyah kablolar kullanır. Bu kablolar daha ayrık ve esnektir. Sisteminizde daha az yer kaplarken, siyah görünümlü kablolar hoş bir görüntü bırakır. Kabloların kaplayacağı alan daha az olacağı için, sisteminizi hava akışında da artış yaşanabilir..

SESSİZ MOD

MWE White, düşük voltajlarda sessiz çalışmak üzere tasarlanmıştır. Sisteminiz bekleme modundayken veya düşük yükte çalışırken fan dönmez. Bu çalışma sırasında sessizlik sağlar. Sisteminiz yük eşiğini geçtikten sonra, 120mm HDB fan devreye girer ve sistemin soğutma ihtiyacına uygun bir şekilde çalışır.

 

Teknik Özellikler


Model Numarası MCM-H500-IGNN-S01
Boyut Mid Tower
Renk Iron Gri
Malzeme Çelik, Plastik, Mesh
Boyutlar ( U x G x Y ) 525 x 228 x 502mm 
Ağırlık 11.3 kg
Anakart Desteği Mini ITX, Micro ATX, ATX, SSI CEB, E-ATX, (* 12 "x 10.7" e kadar destek, kablo yönetim özelliklerini sınırlayacaktır)
Genişleme Yuvaları 7
5.25" Sürücü Yuvaları N/A
2.5" / 3.5" Sürücü Yuvaları (Birleşik) 2
2.5" Sürücü Yuvaları 2
I/O Paneli 2x USB 3.2 Gen 1 (eski adıyla USB 3.0), 2x USB 2.0, 1x 3,5 mm Ses Jakı, 1x 3,5 mm Mikrofon Jakı, 1x ARGB Denetleyici (yalnızca S01 sürümleri için), 1x ARGB 2'den 3'e ayırıcı
Dahili Fanlar - Ön 2x 120mm ARGB Fanları
Dahili Fanlar - Arka 1x 120mm
Fan Desteği - Üst 2x 120/140mm, 1x 200mm
Fan Desteği - Ön 3x 120/140mm, 2x 200mm
Fan Desteği - Arka 1x 120mm
Radyatör Desteği - Üst 120mm, 140mm, 240mm
Radyatör Desteği - Ön 120mm, 140mm, 240mm, 280mm, 360mm
Radyatör Desteği - Arka 120mm
Açıklık - CPU Soğutucu 167mm
Açıklık - PSU 180mm
Açıklık - GFX 410mm
Kablo Yönlendirme 19 mm
Toz Filtreleri Üst, Alt, Ön

 

EAN Numarası: 4719512101681

Anakart Desteği Mini ITX, Micro ATX, ATX, SSI CEB, E-ATX
Güç Kaynağı Yok
Renk Siyah
Sıvı Soğutma Desteği Var
Fan Aydınlatması Var
USB 3.0 Var
USB 3.1 Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll