Barco CSE-800 Kablosuz Sunum Sistemi SET (4 Buton İle Gelir)

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Ürünler Kablosuz Sunum Sistemi

Barco CSE-800 Kablosuz Sunum Sistemi SET (4 Buton İle Gelir)


Barco CSE-800 Wireless Presentation System. Barco’nun en kapsamlı kablosuz görüntü paylaşım çözümünü paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. CSE-800 modeli Clickshare deneyimini toplantı ve konferans salonlarınıza taşımanız için tasarlandı. Benzersiz özellikleri ile size 8 kullanıcıya kadar aynı anda görüntü paylaşımını desteklediği gibi moderatör özelliği, ekrana not alma özelliği ve kara tahta özelliği ile Clickshare ailesinin en üst modeli. Artırılmış güvenlik protokolleri ve daha geniş kapsama alanı ile birlikte AirPlay ve Google Cast desteğini (Non-HDCP içerikler dâhil) destekliyor. CSE-800’de yepyeni özellikler var. CSE-800 2 adet HDMI girişe ve 2 adet HDMI çıkışa sahip. Üstelik çıkışlar 4K DCI çözünürlükte! Diğer modellerden farklı olarak aynı anda hem 2.4GHz hem de 5GHz kablosuz yayınını aynı anda yapıyor. Ayrıca 2 adet network girişi ile cihaz aynı anda farklı ağlara da dâhil olabiliyor. Aynı anda 8 kullanıcının iki ayrı ekrandan içerik paylaşabildiği bir platform sunuyor. CSE-800 modeli için gelecek dönemde bambaşka özellikler de cihaza eklenecek, bunun için cihazınızı güncel tutmayı unutmayın. Clickshare CSE-800 modeli ile uzun zamandır beklenen moderatör desteği eklendi. Clickshare Launcher programı ile aktif olan bu özellik ile moderatör; kullanıcılar arasında görüntü geçişine karar verip hangi kullanıcının görüntüsünün ekrana yansıtılacağına sürükle-bırak şeklinde karar verebiliyor. Ayrıca moderatör kendi ekranında bütün kullanıcıların ekranlarını da izleyebiliyor. Bu özellik sadece bilgisayarlarda değil, tabletlerde de kullanılabiliyor. Moderatör özellği istenildiğinde aktif edilip istenildiğinde devre dışı bırakılarak her zamanki Clickshare kullanımına devam edilebiliyor. 

 

Barco CSE-800 Wireless Presentation System

 

 

Barco CSE-800 Wireless Presentation System ClickShare deneyimini toplantı odaları, üst düzey toplantı odaları ve konferans salonlarına getirmek üzere tasarlandı. Başarılı toplantılar tamamen güven üzerinedir. Fikirlere güven, sunumlara güven yanı sıra toplantı odası teknolojisine güven gerektirir. İşte bu yüzden Barco ClickShare geliştirmiştir. Bu kablosuz sunum sistemi ile kullanıcılar sunum ekranında dizüstü veya mobil cihazlarındaki ürünleri kolayca paylaşabilirler. Kablo yok, kurulum yok, katılmak için beklemek yok. CSE-800, ClickShare deneyimini bir dizüstü bilgisayardan veya mobil cihazdan içerik paylaşmanın temel bir gereksinim olduğu küçük toplantı ve grup sohbet odalarına getiriyor. Misafirler de dahil olmak üzere herkes, herhangi bir eğitim gerekmeden bir tıkla bağlantı kurabilir ve hemen paylaşabilir. CSE-800, ClickShare ailesinde bugüne kadar en güçlü sistem olan 8 kişiye kadar eşzamanlı paylaşım, otomatik ve manuel denetleme ve kara tahta kullanma ve ek açıklama gibi bir dizi benzersiz özellik sunuyor. CSE-800, kurumsal tanıtımlar için tasarlanmış ve gelişmiş güvenlik özellikleri, AirPlay ve HDC olmayan içerik için Google Cast desteği ve merkezi yönetim gibi daha geniş bağlantı seçenekleri sunar.  

 

Barco CSE-800 Wireless Presentation System

 

Barco CSE-800 Wireless Presentation System. CSE-800 iki HDMI giriş ve çıkışına sahiptir. Bu, eski donanımlarla doğrudan bağlantı ve konferans sistemleri ile kolay entegrasyon anlamına gelir, ancak aynı zamanda iki 4K DCI ekranın tek bir ana ünite tarafından yönlendirilebileceği anlamına gelir. Ayrıca, 2 ağ bağlantısı, birden fazla ağa (örneğin, misafir ve kurumsal ağlar) ayrı ve eşzamanlı bağlantı sağlar ve kullanıcılar için ek güvenlik ve rahatlık sağlar. Aynı anda 8 kişiye içerik paylaşmaya izin veren CSE-800, merkezi ekrana bağlantı sağlar ve işbirliğini teşvik eder. CS-100 ve CSE-200 modelleri için son çıkan güncellemeleri yapmadıysanız extended monitör özelliğini henüz kullanamıyor olabilirsiniz… Ayrıca bilgisayarınızda kullandığınız "Clickshare Launcher” programı ile mobil cihazlarınızda kullandığınız "Clickshare App.” uygulamasının da güncellemesini yapmayı unutmayın.
 

 

Barco CSE-800 Wireless Presentation System

 

Barco CSE-800 Wireless Presentation System. Denetleme işlevi özellikle daha büyük odalarda kullanılmak üzere tasarlandı ve birden fazla kişi aynı anda paylaşmak istiyor. Ekranların hızlı bir şekilde değiştirilmesini önlemek için, içeriği takip etmeyi zorlaştıran bir moderatör, hangi içeriğin ekranda ve ne zaman görüneceğini manuel olarak seçebilir ve böylece tüm katılımcılar için mükemmel bir deneyim sağlar. Kontrol fonksiyonu herhangi bir zamanda kapatılabilir ve sistem ClickShare'in normal çalışma moduna geri döndürülür ve içeriğin bir düğmeyi tıklatarak paylaşılması sağlanır. Kullanıcıların rahatlığı için CSE-800'ün güvenlik özellikleri şirketin politikalarına ve gereksinimlerine bağlı olarak üç önceden tanımlanmış seviyeden birine ayarlanabilir. Barco CSE-800 Wireless Presentation System profesyonel ürünlerini internet satış sitemizden gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

 

Barco CSE-800 Wireless Presentation System

 

Teknik Özellikler

 

 

Marka ve Model     :     Barco CSE-800 Wireless Presentation System
Wireless Protokolü     :     IEEE 802.11 a / b / g / n ve IEEE 802.15.1
Kimlik Doğrulama Protokolü     :     Bağımsız modda WPA2-PSK WPA2-PSK veya ağ entegrasyon modundaki ClickShare Düğmesini kullanan IEEE 802.1X
Desteklenen Çözünürlük 1     :     Çıkış 4K DCI (4096x2160), Giriş 4K DCI (4096x2160)
Desteklenen Sistem     :     Windows 7/8/8.1/10 32 & 64 bit Mac OSX 10.10/10.11/10.12 (Sierra) Android v5 & v6 (ClickShare app) iOS 8, 9 & 10(ClickShare app)
Bağlantılar     :     2x Ethernet LAN 2x USB 2.0; 2x USB 3.0 (geri); 2x USB 3.0 (ön) Ses çıkış hatları (0,5 mm), dijital S / PDIF, 2x HDMI video çıkış, 1x HDMI video giriş
Sertifika     :     FCC, CE
Boyut     :     46.2 x 282.3 x 206.5 mm
Ağırlık     :     2.2 kg
Güç Tüketimi     :     90W tam kullanımda, 52W normal kullanımda, Eko modda 30W
Frame Hızı     :     30 fps'ye kadar
Gürültü Seviyesi     :     Fansız
Eşzamanlı Bağlantı Sayısı     :     64
Ekrandaki Eşzamanlı Kaynak Sayısı     :     8 (ekran başına 4)
Frekans Bandı     :     2,4 GHz ve 5 GHz (DFS kanalları desteklenmiyor)
AirPlay Desteği     :     IOS 9,0'dan iOS 10,3 / Mac OS 10,11'e kadar iOS yansıtma (AirPlay) El Capitan veya üstü

 

EAN Numarası: 5400503000128

Ürünler Kablosuz Sunum Sistemi

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll