BENQ SX765 6000 ANS XGA 1024X768 DLP HDMI Projektör

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

BENQ SX765 6000 ANS XGA 1024X768 DLP HDMI Projektör


Yetkin Kurumsal Entegrasyon ve Kurulum Esnekliği
İşletme sınıfı şirketlerin BT altyapısına sorunsuz bir şekilde entegre
olmak için BenQ’nun SX765, yenileme maliyetlerini en aza indirmek için
net, yüksek parlaklıkta projeksiyon ve maksimum sistem esnekliği
sağlamak amacıyla üretilmiştir. Kuruluma yardımcı olacak kapsamlı
özelliklerle donatılmış SX765, minimum çalışma süresi ve kaynaklarla
verimli projektör montajı ve optimizasyonu için tasarlanmıştır.

Ortam Ortamlarında Canlı Netlik

SX765'in 6000 lm'lik yüksek parlaklığı, sunum yapan kişilerin ve katılımcıların konforlu bir şekilde aydınlatılmış orta boyutlu konferans odalarında sunum yapmalarına olanak tanıyarak en verimli toplantıları gerçekleştirmek için uzlaşmaz tartışma, işbirliği, not alma ve etkileşimi kolaylaştırır. Yüksek parlaklık, montajcıların katı kurumsal standartları karşılamaları için profesyonel görüntü kalitesi sağlar.

Üstün Sunum Kalitesi için Gelişmiş Infographic Modu

BenQ'nun Infographic Modu, tüm modern işletmelerin uğraştığı infografik ağır sunumlarda ustalaşmanın mevcut kurumsal trendine mükemmel bir şekilde uyar. Infographic Modu, Infographic metin ve grafiklerini ayrıntılı olarak sergilemek için mükemmeldir. Ayrıca, Canlı Mod video veya görüntü sunumu sırasında üstün renk performansı için tasarlanmıştır.

Net Bilgi için Yüksek C kontrastı

SX765, sunumlarda ve belgelerde benzersiz okunabilirlik için en gerçek siyahları ve örnek görüntü netliğini üreten sektör lideri kontrast ve piksel dolgu faktörü sunar. Yüksek dolgu faktörü, göz yorgunluğunu azaltırken siyah beyaz belgelerde ve renkli görüntülerde daha fazla netlik sağlamak için görüntüleri keskinleştirir.

BenQ, birinci sınıf InstaShow TM kablosuz sunum sisteminden kullanımı kolay QCast Mirror HDMI dongle'a kadar toplantı odası uygulamalarının çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için eksiksiz bir Full HD kablosuz sunum çözümleri * serisi sunar .

*İsteğe bağlı Aksesuarlar

Full HD Kablosuz Sunumları Başlatmak için Bir Düğme

BenQ InstaShow TM WDC10, 16 sunucunun herhangi bir cihazdan yönlendirilmesini sağlayan benzersiz bir sıfır yazılım çözümüdür. InstaShow TM sürücü kurulumu gerektirmez ve herhangi bir işletim sistemi veya donanım platformuyla uyumludur, bu da sunum yapan kişilerin kablosuz olarak sırayla gitmelerini kolaylaştırır ve toplantı verimliliğini artırmak için sorunsuz sunumlar yapar.

* Uyumluluk gereksinimleri: Kaynak dizüstü bilgisayarda USB / HDMI bağlantı noktaları ve görüntü aygıtında HDMI girişi.

Akıllı Cihazlardan Anında Kablosuz Sunum için Zahmetsiz Kurulum

Kurumsal çalışanların artan BYOD ihtiyaçlarını karşılamak için BenQ, toplantı katılımcılarının Full HD içeriklerini herhangi bir mobil cihazdan veya dizüstü bilgisayardan kablosuz olarak paylaşmalarını sağlamak için QCast Mirror HDMI Kablosuz Dongle sunar. QCast Mirror'ın avantajları:

1. Yazılım yok / Uygulama kurulumu

2. Destek iOS, Android, Windows ve Mac

3. Pürüzsüz Yüksek Çözünürlüklü Video Kalitesi

Verimli Yükseltmeler için 1.5 Büyük Zoom ve Dijital Görüntü Ayarı

Big Zoom, büyük ölçekli yansıtılan görüntüler sunmak için mevcut tavan montaj aparatlarından ve kısıtlı alanlardan yararlanarak yeni projeksiyon teknolojisinin kurumsal olarak benimsenmesini kolaylaştırır.SX765, ekrandan 4,5 ila 6,7 ​​metre arasında herhangi bir yere monte edilen projektörlerin ve 120 ”projenin projelerinin yerini alabilir, yenileme veya kurulum kesintileri.

Zahmetsiz Ekran Ayarı için Dijital Görüntü Daraltma ve Kaydırma

Dijital Görüntü Küçültme ve kaydırma, yükleyicilerin görüntüyü OSD menüsü aracılığıyla% 0,5'lik artışlarla orijinal boyutunun% 80'ine küçültmesini sağlar. Görüntü de kaydırılabilir, bu nedenle görüntünün istenen çerçeve ve alana tam olarak hizalanmaması durumunda montajcıların projektörü fiziksel olarak yeniden kurması veya ayarlaması gerekmez.

Hassas Kurulumlar için Dikey Lens Kaydırma

Lens kaydırma, projektör kurulumu sırasında küçük yanlış hesapları ve yanlış hizalamaları dengeler. Lensin yanına rahatça yerleştirilen bu işlev, kusursuz bir şekilde hizalanmış görüntülerde bozulma olmadan yansıtılan görüntünün ekran yüksekliğinin% 11'i aralığında yukarı ve aşağı hareket ettirilmesini sağlar.

İdeal Projeksiyon Hizalaması için Gelişmiş Görüntü Kalibrasyonu

SX765 ± 30, iki boyutlu bir trapezoid düzeltme aralığı ile donatılmıştır o  projektör merkezden takılmalıdır zaman yamuk etkisini ortadan kaldırmak için yatay ve dikey eksenlerde. Montajcılar, mükemmel hizalanmış görüntü geometrisi için her köşeyi bağımsız olarak ayarlamak için Köşe Uyum kontrolünü kullanabilirler.

Kapsamlı LAN Kontrol Uyumluluğu

SX765, LAN üzerinden ağ kontrolü için Extron, Crestron, AMX ve PJ-Link gibi lider projektör kontrol sistemleriyle geniş çapta uyumludur, bu da kurumsal ağ altyapılarına entegre edilmesini kolaylaştırır. LAN altyapısı olmadığında SX765, 15 metreye kadar güvenilir uzun mesafeli kurulum için RS-232'yi de destekler.

BenQ MDA Yazılımı ile Merkezi Kontrol

BenQ'nun Çoklu Ekran Yöneticisi (MDA) yazılımı, kamusal alanlar için otomatik açma ve kapama prosedürleri, uzaktan kumandalı açma ve kapama ve kurumlar ve şirketler için zamanlama içeren güçlü merkezi çoklu projektör yönetimi sağlar.

Kesintileri En Aza İndirmek İçin Anında Yeniden Başlatma

Anında Yeniden Başlatma özelliği, sunum yapan kişilere projektörü yanlışlıkla kapatılması durumunda hemen yeniden etkinleştirmeleri için 90 saniyelik bir pencere sağlar.

Sinyal Gücü Açık

Sinyal gücü açık özelliği , VGA veya HDMI'dan giriş sinyali algılandığında projektörünüzü otomatik olarak açar ve böylece projektörleri kullanma rahatlığını artırır.

Üstün Görüntü Kalitesi için HDMI 2.0

Kullanıcıların 4K'dan zevk almasına yardımcı olmak için  SX765 içeriği 4K sinyaliyle uyumlu bir  HDMI  2.0 bağlantı noktası ile birlikte gelir . HDMI 2.0 bağlantı noktası desteğiyle , kullanıcılar artık 4K içeriği çok daha az sürtünmeyle zahmetsizce yansıtabilirler.

* Gerçek çıkış çözünürlüğü projektörün çözünürlüğüne bağlıdır.

Basitleştirilmiş Lamba Bakımı için Üst Lamba Kapağı

Çabuk açılan lamba kapağı, BT yöneticilerine projektörü tavana monte etmeden verimli lamba bakımı için kolay erişim sağlar.

Eko Çevrim Sistemi

A. SmartEco ™ Modu: SmartEco ™ Modu, en iyi renk ve kontrast performansı için gereken parlaklığı belirlemek üzere giriş içeriğini analiz eder ve ödün vermeden en iyi görüntü kalitesini sunarken lamba gücünden% 70'e kadar tasarruf sağlar. SX765 lamba ömrünü 6.000 saate uzatır.

B. Eko Boş Modu: Projektör kaynak içeriği tespit etmediğinde, Eko Boş Modu, dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmak ve enerji tasarrufu sağlamak için 3 dakika işlem yapılmadığında otomatik olarak etkinleşir.

C. Otomatik Kapanma: BenQ projektörleri, enerji israfını ve öğretmenlerin ekipmanı açık bırakma endişelerini ortadan kaldırmak için 20 dakika kullanılmadığında kapanır.

Hızlı İpuçları: Eko Boş Modu ve SmartEco Modu doğrudan uzaktan kumanda kullanılarak etkinleştirilebilir.

Bekleme Modunda 0,5 W

Aktif olmadığında, BenQ iş projektörleri 0,5W bekleme gücü ile güç tüketimini minimumda tutar ve projektör bağlandığında ancak kullanılmadığında enerji tasarrufunu en üst düzeye çıkarır.

 

Teknik Özellikler


Işık Gücü (Lumen) 6000,0
Işık Gücü Aralığı 5000+ Ansilümen
Çözünürlük 1024X768
Kontrast Oranı 10000:1
Lamba Ömrü (saat) 6000
manual zoom YOK
Fan gürültüsü (dB) 29
Girişler HDMI,USB
Kablosuz Bağlantı YOK
Uzaktan Kumanda VAR

 

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll