Asus TUF Gaming M5 Çift El Aura Sync 6200 DPI RGB Oyuncu Mouse

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Gaming
Ürün Tipi Kablolu
Bağlantı Tipi Usb
Türü Optik

Asus TUF Gaming M5 Çift El Aura Sync 6200 DPI RGB Oyuncu Mouse

 

ASUS TUF Gaming M5 RGB - Oyuncu sınıfı optik sensör, sağlam Omron anahtarları (50M), dayanıklı kaplama ve Aura Sync aydınlatmaya sahip, her iki elle de kullanılabilen, ergonomik oyuncu faresi

  • Pençe veya parmak ucu tutuşu ile hızlı oynanış için ergonomik, hafif ve her iki elle de kullanılabilir tasarıma sahiptir
  • Hassas hareket için oyuncu sınıfı 6200 dpi optik sensör ve kullanım sırasında ayar yapmak için DPI düğmesi ve göstergesi
  • 50 milyon kez tıklanabilen Omron anahtarları, sağlamlık sunan özel kaplama ve dayanıklı Teflon ayaklar ile yoğun kullanıma hazır
  • Sonsuz aydınlatma olasılıkları için ASUS Aura Sync destekli özelleştirilebilir RGB aydınlatma
  • Altı adet programlanabilir düğme ve dahili bellek
  • Fareyi kolayca yapılandırıp size özel hale getirmeniz için kullanışlı arayüze sahip Armoury II aracı
Product Image

TUF GAMING M5

TUF Gaming M5, oyuncuların talep ettiği rahatlığı, performansı ve güvenilirliği sunan, her iki elle de kullanılabilen kompakt bir oyuncu faresi. Uzun süreli oyunlar için ergonomik ve hafif yapıda olan ürün, yüksek hassaslık düzeyine sahip optik sensörüyle size avantaj sağlıyor. 50 milyon kez tıklanabilen Omron® anahtarları ve olağanüstü dayanıklılık için özel kaplamasıyla M5, zorlu görevlere hazır. Üründe ayrıca özelleştirilebilir ASUS Aura Sync RGB aydınlatma bulunuyor. Böylece rakiplerinizin üzerinde kendi tarzınızla hakimiyet kurabilirsiniz.

mars

Her İki Elle de Kullanılabilen Ergonomik Tasarım

TUF Gaming M5, pençe ya da parmak ucu tutuşuyla hızlı oynanış için optimize edilen, her iki elle kullanılabilir kompakt bir biçime sahip. Ergonomik ve hafif yapısıyla uzun süre kullanımda bile rahat. Her iki yandaki desenli tutma yerleri daha kolay ve konforlu bir kontrol sağlıyor.

mars

Oyuncu Sınıfı Optik Sensör

100 ile 6.200 dpi arasında değişen oyuncu sınıfı bir optik sensörle donatılan ve saniyede 220 inç tarayabilen TUF Gaming M5, rekabet etmeniz için gereken hassaslığı ve hızı sunuyor. 1000 Hz sorgu oranıyla da ultra akıcı oyun deneyimleri için gecikmesiz performansın tadını çıkaracaksınız.

mars

Sağlam ve Dayanıklı

TUF Gaming M5 baştan sona uzun yıllar ön cephede mücadele edecek şekilde tasarlandı. Dış katmanda kullanılan özel kaplama, 10'dan fazla zorlu aşınma, sürtünme ve terleme testine dayanabiliyor. Yoğun mücadelenin yaşandığı anlarda başarı oranını yüksek tutmaya yardımcı olmak için kritik düğmelerde, en az 50 milyon tıklamaya dayanabilen Omron anahtarlarına yer verildi. Farenin tabanında ise saatler boyunca akıcı hareket sağlayan Teflon ayaklar bulunuyor.

mars

Aura Sync RGB Aydınlatma

Aura Sync size, tüm renk tayfını ve çeşitli aydınlatma efektleri kullanarak TUF Gaming M5'inizi kişiselleştirme özgürlüğü veriyor. Aydınlatmayı kapsamlı Aura Sync ekosistemiyle kolayca senkronize edebilirsiniz. Gerçekten fark yaratan benzersiz bir oyun odası kurmak çok kolay.

mars

6 Adet Rahat ve Programlanabilir Düğme

TUF Gaming M5'te kendi oynanış tarzınız için yapılandırabileceğiniz altı adet rahat ve programlanabilir düğme bulunuyor. Sağ ve sol düğmelerin birbirinden ayrı tasarımı, basma kuvveti ve vuruş mesafesini azaltıyor. Böylece çok daha hızlı ve rahat bir şekilde düğmelere tıklanabiliyor. Bir DPI anahtarı ve göstergesi ile hassaslığı anında ayarlamak mümkünken, sol tarafa stratejik olarak yerleştirilen düğmeler ve tıklanabilir tekerlek ise ek kontrol seçenekleri veriyor.

mars

Dahili Bellek

TUF Gaming M5'te bulunan dahili belleğe üç adet özel profil kaydedebilir, bunları istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Farklı oyunlarda profiller arasında geçiş yapmak için hızlı donanım kısayolunu kullanmanız yeterli.

mars

Armoury II

Sürücü tabanlı Armoury II yazılımı geniş kontrol seçenekleri ve kullanışlı bir arayüz sunuyor. Bunlar sayesinde TUF Gaming M5'i kolayca kendi istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Profiller oluşturun, renkler ve aydınlatma efektlerini ayarlayın, düğmelere görev atayın, performans ayarlarını ve çok daha fazlasını yapın. Eğlenceli veri analizi için oyun sırasında donanım istatistiklerini bile takip edebilirsiniz.

mars

 

 

 

Kullanım Alanı Gaming
Ürün Tipi Kablolu
Bağlantı Tipi Usb
Türü Optik

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll