Asus Radeon 8GB GDDR6 256bit 2035Mhz OC 1xHDMI 3xDP (ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING) Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset AMD Radeon RX 5700 XT
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı 1 Adet
Soğutma Fanlı

Asus Radeon  8GB GDDR6 256bit 2035Mhz OC 1xHDMI 3xDP (ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING) Ekran Kartı

ROG Strix Radeon™ RX 5700 XT OC edition 8GB GDDR6, 1440p oyunculuğa hükmediyor.
- Artırılmış Saat Hızı: ~2035MHz (OC Modu)/ ~2010Mhz (Gaming Modu)
- Eksen Teknolojili Fanlar, daha uzun kanatlar ile daha küçük yuvalar kullanıyor ve hava basıncını artırıyor.
- 0 dB Teknolojisi yüksek performans gerektirmeyen oyunları sessiz bir şekilde oynamanızı sağlıyor.
- 2.7-Slot Tasarımı, üç adet güçlü Eksen Teknolojili fanlardan tam anlamıyla yararlanarak soğutma yüzeyi alanını genişletiyor.
- Auto-Extreme Teknolojisi, güvenilirliği artırmak için otomasyondan yararlanıyor.
- Super Alloy Power II, üst düzey alaşımlı bobinler, katı polimer kapasitörler ve bir dizi yüksek akımlı güç aşaması içeriyor.
- MaxContact Teknolojisi, daha gelişmiş termal aktarım için GPU yongasına 2 kat daha fazla temas ediyor.
- PCB’nin bükülmesini ve iletken hatların hasar görmesini önleyen bir Koruyucu Arka Plaka ile güçlendirildi.
- ASUS FanConnect II, en uygun sistem soğutması için hibrit kontrollü 2 adet fan başlığı kullanıyor.
- Aura Sync sayesinde özelleştirmelerinizi ve aydınlatma efektlerinizi uyumlu diğer donanımlarınız ile senkronize edebilirsiniz.
- GPU Tweak II, kullanışlı performans ayarları, termal kontroller ve sistem takibi sunuyor.
Product Image

Uçuşa Geçin
Standart oyun deneyimi için 1440p en uygun nokta haline geldi. ROG Strix Radeon™ RX 5700 XT de bu kategoriye hükmediyor. PCB yüzeyindeki bileşenler Auto-Extreme Teknolojisi ile hassas bir şekilde lehimlendi. GPU ise MaxContact özelliği ve büyük bir soğutma bloğu ile soğutuluyor. Üst kısımdaki üç fan yeni Eksen Teknolojisi tasarımımızdan yararlanıyor. Bu fanlar bir önceki nesilde sektöre liderlik eden fanların da önüne geçiyor. Bu katmanlar arasında 0dB modu, IP5X standardında toz geçirmezlik, sağlamlaştırılmış çerçeve ve daha birçok özellik yer alıyor.
Product Image
Product Image
 

Eksen Teknolojili Fan Tasarımı
Daha İyi, Daha Hızlı, Daha Güçlü
Üst seviye ROG ekran kartlarının yeni nesli için tasarlanan Eksen Teknolojili Fanlar, daha uzun kanatlara sahip olmak için daha küçük yuvalar kullanıyor ve aşağı yönlü hava basıncını artırmak için bir bariyer halkasından yararlanıyor.

0dB Teknolojisi
Sessiz zeka
GPU çekirdek sıcaklığı 60 derecenin altına düştüğünde gelişmiş dahili kontrolcü fanları durdurur. Böylece oyun keyfini sessiz bir ortamda yaşayabilirsiniz. Sıcaklık belirli eşiği geçtiğinde fanlar otomatik olarak çalışmaya başlar.

2.7-Slot Tasarımı
Isıyı dağıtın
ROG Strix RX 5700 XT, büyüdükçe daha iyi olan geniş bir soğutma bloğu taşıyabilmek için 2.7-slot yer kaplıyor. Ekstra termal tavan boşluğu hız aşırtma potansiyelini artırıyor ve fanların hafif yükte daha düşük hızlarda çalışmasını sağlar.

Çift BIOS
Akıllı seçim yapın
Düşük çekirdek sıcaklığına mı yoksa düşük gürültü seviyesine mi öncelik veriyorsunuz? Performans modu, kartların her an serin kalması için fanların dönmesini sağlar. Sessiz mod ise aynı güç hedefini ve üst düzey ayarları korur fakat orta seviye sıcaklıklarda daha sessiz çalışmak için daha az agresif bir fan programı uygular. Daha fazla özelleştirme ve kontrol seçenekleri için GPU Tweak II yazılımına göz atın.

Auto-Extreme Teknolojisi
Hassas Otomatik Üretim
Auto-Extreme Teknolojisi, endüstride yeni standartlar belirleyen ve tüm lehim işlemlerinin tek seferde yapılmasını sağlayan bir otomatik üretim sürecidir. Bu süreç, bileşenler üzerindeki termal zorlanmayı azaltıyor ve güçlü temizlik kimyasallarının kullanılmasını önlüyor. Sonuçta doğaya daha az etki eden, üretimde güç tüketimini azaltan, daha güvenilir bir ürün ortaya çıkıyor.
 

Super Alloy Power II
Üst düzey güç bileşenleri
Değişen oyun ve uygulama iş yükleriyle başa çıkmak için RDNA mimarisi hızı anında değiştirebiliyor. Bu da hız arttığında oluşan akımın üstesinden gelebilen bir güç dağıtım devresine ihtiyaç doğuruyor. ROG Strix RX 5700 XT, bir dizi birinci sınıf kapasitör, DrMOS güç aşamaları ve alaşım çekirdekli bobinlerle donatıldı ve bu sayede performansı en üst seviyeye taşıyor.
mars

MaxContact Teknolojisi
Hassas üretim ısı dağıtıcısı
Endüstride bir ilk olan MaxContact teknolojisi, GPU yongasına 2 kat daha fazla temas eden bir ısı dağıtma yüzeyi oluşturmak için hassas üretim teknikleri kullanıyor. Bunun sonucunda termal aktarım daha iyi seviyeye geliyor.
mars

Güçlendirilmiş Çerçeve
Lider Mimari
PCB'nin bükülmesini ve yatay olarak eğilmesini önleyen metal bir parça.
mars

Aura Sync
Rakipleri gölgede bırakın
ROG Strix RX 5700 XT'de ön muhafaza ve arka plakada Aura RGB aydınlatma bulunur. Tamamen özelleştirilmiş bir oyun sistemi için Aura Sync yazılımını kullanarak uyumlu ürünlere bağlanın. Işıkları müziğe göre senkronize edebilir, sıcaklığa göre renk değiştirmelerini sağlayabilir veya çeşitli desen ve sabit yanma seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Sisteminiz için parça toplarken Aura Sync logosunu aramayı unutmayın.
Sabit
Her zaman açık
Nefes
Artma ve azalma
Yanıp sönme
Işık açılır ve kapanır
Renk döngüsü
Gökkuşağı renkleri arasında geçiş yapar
Müzik efekti
Müziğinizin temposuna göre yanıp söner
GPU sıcaklığı
GPU iş yüküne göre renk değiştirir

Gizli mod
Siz de bir ninja olun
Bazen tüm ışıkları kapatmak istersiniz... İşte bu yüzden ekran kartınıza kullanışlı bir gizli mod düğmesi ekledik. Tek bir tuşa basarak, renk dünyasının efendisiyken gizli bir ninjaya dönüşebilirsiniz.

ASUS FanConnect II
Daha akılı fan hızı
ASUS FanConnect II'de, daha uygun bir sistem soğutması için hem PWM hem de DC sistemlerine bağlanabilen, hibrit kontrollü bir 4-pin başlık yer alıyor. Bağlanan fanlar GPU ve CPU sıcaklıklarına tepki veriyor. Böylece siz ne yaparsanız yapın, sisteminiz en uygun şekilde soğutuluyor. Kapsamlı bir grup ayar seçeneği sayesinde fan hızlarını kendi tercih ettiğiniz soğutma ve gürültü dengesine göre belirleyebilirsiniz.

AMD Radeon FreeSync™
Sizi İçine Çeken Oyun Dinamikleri
Takılma ve yırtılmasız oyunları, birçok ASUS monitörde bulunan AMD Radeon FreeSync™1 ve FreeSync™ 2 HDR2 teknolojileriyle deneyimleyin.

GPU Tweak II
Takip Et ve Ayarla
ASUS GPU Tweak II aracı, ekran kartı performans ayarını bir üst seviyeye taşıyor. Bu araç; GPU çekirdek saat hızları, bellek frekansı, voltaj ayarları gibi birçok kritik ayarı yapmanızı ve özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden her şeyi gerçek zamanlı olarak takip etmenizi mümkün kılıyor. Kartınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak çok sayıda özellik arasında gelişmiş fan kontrolü de bulunuyor.

XSplit Gamecaster
Üst Düzey Yayıncılık
XSplit; oyun içi not ekleme ve diğer gelişmiş özelliklerle üst düzey bir yayıncılık deneyimi sunuyor. Belirli ASUS ekran kartlarını satın alınca verilen ücretsiz lisansın tadını çıkarın. İnternette görüşürüz!

wtfast
Gecikmesiz oyun keyfi
Gecikme, bekleme ve kayıp paketlerin olmadığı bir oyun deneyimi yaşamanıza yardımcı olmak içn wtfast ile iş birliği yaptık. 6 aylık wtfast Gamers Private Network üyeliğiyle daha akıcı bir çevrim içi oyun deneyimi için düşük ping'lerin keyfini sürün. Bir ASUS ekran kartı satın alın ve beklemekten kurtulun!

Quantum Cloud
GPU'nun gücüyle kâr edin
Quantumcloud boşta duran GPU'nuzu çalıştırarak zahmetsizce ekstra para kazanmanızı sağlayan basit ve güvenli bir hizmettir. Kullanımı kolay bir uygulamayla bilgisayarınız bulut tabanlı uygulamaların çalışmasına yardımcı olur, bu süreçte de para kazandırır. Kazandıklarınız otomatik olarak WeChat veya PayPal hesabınıza aktarılır ve Quantumcloud internette hiçbir kişisel verinizi saklamadığından gizliliğiniz de bozulmaz. Şimdi para kazanmaya başlayın!

AMD Radeon™ Yazılımı Adrenalin 2019 Edition
Kararlı Yazılım
Radeon Yazılımı, oyun içi görünümü özelleştirmek, oynanışı kaydetmek, performansa ince ayar yapmak, sürücüleri güncellemek ve çok daha fazlasını yapmak için araçlar sunan, güçlü bir merkezdir. En yeni sürümü, giriş gecikmesini azaltan, oyunun tepki süresini artıran ve çoğu oyunda gözle görülür bir avantaj sağlayan Radeon™ Anti-Lag özelliğini barındırıyor.

Radeon Anti-Lag
Her kare ve tıklamanın önemli olduğu zamanlarda AMD Radeon Anti-Lag, oyuncular ve rekabetçi eSports oyuncuları için en önemli araçtır ve sahip olunması gereken bir özelliktir. Radeon Anti-Lag, bir tuşa basmakla veya fareyi hareket ettirmekle bir oyuncunun arasındaki süreyi en aza indirerek ve bu cevabın ekranda görünmesini sağlar.
mars

Akıllı Keskinleştirme Teknolojisi
Radeon Görüntü Keskinleştirme (RIS), en az performans etkisi ile canlı görünen görseller sunmak ve ayrıntıları akıllıca geliştirmek için tasarlanmış kontrast uyumlu bir keskinleştirme algoritmasıdır.
mars
mars

FidelityFX
FidelityFX, ek yükü azaltmak ve GPU'nuza uygun visseral deneyimleri serbest bırakmak için birden fazla efekti otomatik olarak daha az gölgelendirici geçişine daraltan yüksek kaliteli bir işlem sonrası oluşan efekt koleksiyonudur.
mars
mars

asus-tr-garanti-logo ASUS Türkiye Garantili Ürün
Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz.

Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.


 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Model ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING
PN -
EAN -
Grafik İşlemci AMD Radeon RX 5700 XT
Bus Veri Standardı PCI Express 4.0
OpenGL OpenGL®4.6
Video Belleği GDDR6 8GB
Engine Clock – OC Mode P Mode : 1840 MHz (Base clock), 1965 MHz (Game clock), ~ 2035 MHz (Boost clock)
Engine Clock – Gaming Mode P Mode : 1770 MHz (Base clock), 1905 MHz (Game clock), ~ 2010 MHz (Boost clock)
Stream Processors 2560
Bellek Hızı 14 Gbps
Bellek Arayüzü 256-bit
Çözünürlük Dijital Maks. Çözünürlük:7680x4320
Arayüz HDMI Çıkışı : Var x 1 (HDMI 2.0b)
Display Port : Var x 3 (DisplayPort 1.4)
HDCP Desteği : Var
Maximum Görüntü Çıkış Desteği 6
NVlink/ Crossfire Desteği Evet
Tavsiye Edilen PSU 600W
Güç Bağlantıları 2 x 8-pin
Aksesuarlar 1 x Başlangıç Kılavuzu
1 x ROG Velcro Hook & Loop
Yazılım ASUS GPU Tweak II & Driver
Boyutlar 12 " x 5.1 " x 2.1 " İnç
30.5 x 13 x 5.4 cm
Slot 2.7 slot

 

Chipset AMD Radeon RX 5700 XT
Bellek Kapasitesi 8 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı 1 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll