Asus ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING AMD Radeon RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 192Bit Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset RADEON RX 6700 XT
Bellek Kapasitesi 12 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Asus ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING AMD Radeon RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 192Bit Ekran Kartı

 

Uçuşa Geçin

ROG Strix Radeon™ RX 6700 XT endüstri lideri soğutma çözümü ile üst düzey performans ve yaratıcı özellikleri bir araya getiriyor. Kartın içindeki devasa soğutma bloğu, yeni dönüş stilinden yararlanılan ve fanlara ayrı görevler atanan üç adet yeni Eksen Teknolojili fan ile soğutuluyor. Kartta birinci sınıf kapasitörler, bobinler ve MOSFET’ler de milisaniyeler içinde yüzlerce watt gücü zahmetsizce sağlıyor. Çift BIOS anahtarı, 0dB modu, FanConnect PWM başlıkları ve metal arka plaka gibi diğer kullanışlı özellikler de bu hız canavarını kendi bilgisayarını toplamak isteyenler için ideal bir tercih haline getiriyor.

ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING

Daha Büyük, Daha İyi Soğutma

Bu nesilde, Eksen Teknolojili fan tasarımımızı her üç fana da daha fazla kanat yerleştirerek yeniledik. Şimdi ortadaki fanda 13, yan fanlarda ise 11 kanat yer alıyor. Merkezi fandaki ekstra kanatlar ve tam boy rulman, statik basıncı artırarak havayı doğrudan GPU ısı dağıtıcısına aktarıyor. Yan fanlardaki bariyer halkaları, daha fazla yanal girişe izin vermek ve devasa soğutma dizisi boyunca daha iyi hava akışı sağlamak için inceltildi.

ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING

Sessiz ve Derinden

Merkezi ve yardımcı fanlar, sahip oldukları farklı roller nedeniyle farklı yönlerde dönüyor. Ortadaki fan diğer iki fanın aksi yönünde hareket ediyor. Bu sayede soğutma sistemi içinde hava türbülansı azalıyor ve kartın termal performansı artıyor. Fanlar yalnızca GPU sıcaklığı 60 derecenin üzerine çıktığında dönmeye başlıyor, sıcaklık 55 derecenin altına düştüğünde ise duruyor. Böylece sistem boştayken veya hafif yük altındayken gürültü azalıyor.

ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING

MaxContact

Isıyı grafik işlemciden alıp soğutma bloğuna aktarmayı sağlayan MaxContact teknolojisi, cilalanmış bir ısı dağıtıcısından yararlanarak pürüzsüzlüğü mikroskobik düzeyde geliştiriyor. Ekstra düz yüzey işlemciyle daha iyi temas ederek ısı aktarımını artırıyor.

ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING

2.9 Slot Tasarımı

Isı dağıtıcı, ısıyı, kartın 2.9 slotluk büyük kısmını kaplayan bir kanat yığını boyunca taşıyan ısı borularına çeker.

ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING

Üst Düzey Bileşenler

Milisaniyeler içinde yüzlerce watt gücü zahmetsiz bir şekilde iletebilmek için birinci sınıf kapasitörler, bobinler ve MOSFET’ler seçildi. Super Alloy Power II bileşenler, gelişmiş Auto-Extreme otomatik üretim sürecimizle PCB’ye yerleştirildi. Birleşme noktalarının hassas bir şekilde belirlenmesi ve insan hatasının ortadan kaldırılmasıyla bu ekran kartı en zorlu standartları bile karşılıyor.

ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING

FanConnect II

ROG Strix ekran kartının arkasında, kendi sistemini toplayanlara ekstra esneklik kazandıran iki adet PWM FanConnect başlığı bulunuyor. Kasa fanları doğrudan GPU’ya bağlanabiliyor. CPU ve GPU sıcaklığına göre ayarlanan fan hızları sayesinde, zorlu 3D iş yüklerinde ekstra hava giriş çıkışı elde edilebiliyor.

ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING

Vahşi Görünüm

Metal hatlara sahip yeni etkileyici ön koruma, ROG ve ROG Strix anakartların tasarım çizgisini taşıyor. Dik olarak yerleştirildiğinde ve kasadaki LED’lerle aydınlatıldığında, kartın farklı yüzey dokuları ve malzemeleri fark yaratıyor. Daha zarif ve sade bir görünüm isteyenler ise gri tonlarındaki renkler sayesinde tamamen sistemlerine uyum sağlayan bir karta sahip oluyor.

ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING

Zırhlı Alt Kısım

Kartın alt kısmında da birçok yenilik yer alıyor. Arka kısmın büyük bölümünü kaplayan metal plakada geniş bir havalandırma açıklığı da bulunuyor. Bu açıklık sıcak havanın GPU soğutucusuna geri dönmeden çıkış fanlarına iletilmesini sağlıyor. GPU yuvası; yonga ve ısı dağıtıcısı arasındaki kritik bağlantıya dayanıklılık katıyor. Giriş çıkış yuvalarında kullanılan paslanmaz çelik, bağlantı noktalarını koruyor ve kartın daha sağlam monte edilmesini sağlıyor. Kullanışlı bir konuma yerleştirilen Dual Bios anahtarı, yazılım kullanmadan kartın varsayılan performans profilini değiştirme imkanı veriyor.

ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING

Boğumlu Izgara

Kartın ön kısmında yer alan ve Armoury Crate yazılımı üzerinden ayarlanabilen yeni etkileyici adreslenebilir RGB ışıklar diğer ROG bileşenlerle uyum sağlıyor. Radeon RX 6700 XT'nin güç gereksinimi iki adet 8 pim güç bağlantısıyla karşılanıyor. Ayrıca PSU voltajını takip eden dahili devre de bulunuyor. Bu devre geçici voltaj düşüşlerini hızla tespit edebiliyor. Böyle bir durum yaşandığında, güç kaynağında bir sorun olduğunu gösteren kırmızı LED ışık yanıyor. Strix’in güçlendirilen metal çerçevesi de sağlamlığa katkıda bulunuyor.

ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING

Yazılım Paketi - Donanımınızdan Tam Verim Alın

Donanım, işleri bir sonraki seviyeye taşımak için araştırma ve geliştirmenin uygulandığı tek alan değildir. ROG ekibi, beklediğiniz standart takip, ince ayar ve diğer ayarların yanı sıra benzersiz özellikler sunmak için GPU Tweak II yazılımını geliştiriyor. Tüm birinci sınıf ekran kartlarımız gibi, ROG Strix Radeon RX 6700 XT, çevrimiçi deneyiminizin olabildiğince iyi olmasını sağlamak için XSplit yayın yazılımı ve wtfast'ın Gamers Private Network yazılımı ile birlikte geliyor.

ROG-STRIX-RX6700XT-O12G-GAMING

1440p için Güçlü Performans

AMD Radeon™ RX 6700 XT grafik kartları son derece yüksek kare hızları ve etkileyici 1440p oyun deneyimi sunuyor. 40'a varan yeni güçlü bilgi işlem birimleri, çığır açan AMD Infinity Cache ve 12GB'a kadar özel GDDR6 bellek ile çığır açan oyun deneyimleri yaşayın. Üstelik AMD Ryzen™ 5000 Serisi masaüstü işlemcilerle birlikte kullandığınızda AMD Smart Access Memory teknolojisinden yararlanarak oyun performansında bir üst seviyeye çıkmanız da mümkün.

DUAL-RX6700XT-12G

Canlı Görseller

AMD Radeon™ RX 6700 XT grafik kartları etkileyici oyun teknolojileri ve DirectX® 12 Ultimate desteğiyle sizi aksiyonun içine çekiyor. AMD RDNA™ 2 mimarisi için optimize edilen DirectX® Raytracing (DXR), değişken oranlı gölgelendirme (VRS) ve AMD FidelityFX özellikleri ile gerçekçi aydınlatma, gölgeler, yansımalar ve zengin ayrıntılar sayesinde 1440p oyunculuk deneyimini yaşayın.

DUAL-RX6700XT-12G

Daha İyi Bir Deneyim

AMD Radeon™ Anti-Lag ve AMD Radeon™ Boost.1, 2 teknolojileri sayesinde anında tepki veren, düşük gecikmeli ve akıcı oyun deneyimi yaşayın. En yeni HDMI™ 2.1 VRR teknolojisi, PCIe® 4.0 destekli anakartlar ve 1300'den fazla AMD FreeSync™ destekli oyuncu ekranıyla3 oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın.

DUAL-RX6700XT-12G

 

Teknik Özellikler

 

Grafik Motoru:

AMD Radeon RX 6700 XT

Bus Standartı:

PCI Express 4.0

OpenGL:

OpenGL®4.6

Video Belleği:

12GB GDDR6

Saat Hızı:

OC mode : Up to 2622 MHz (Boost Clock)/Up to 2568 MHz (Game Clock) Gaming mode : Up to 2622 MHz (Boost Clock)/Up to 2548 MHz (Game Clock)

Akış İşlemcileri:

2560

Bellek Hızı:

16 Gbps

Bellek Arayüzü:

192-bit

Çözünürlük:

Dijital Maks. Çözünürlük: 7680 x 4320

Arayüz:

Var x 1 (HDMI 2.1)

Var x 3 (DisplayPort 1.4a)

HDCP Desteği: Var (2.3)

Maksimum Ekran Desteği:

4

NVlink/ Crossfire Desteği:

Var

Yazılım:

ASUS GPU Tweak II ve Sürücüler: Lütfen tüm yazılımları destek sitesinden indirin.

Boyutlar:

322 x 141 x 56.5 mm 12.68 x 5.55 x 2.22 inç

Tavsiye Edilen Güç Kaynağı:

650 W

Güç Bağlantıları:

2 x 8-pim

Slot:

2.9 Yuva

AURA SYNC:

ARGB

 

Chipset RADEON RX 6700 XT
Bellek Kapasitesi 12 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll