Asus ROG-STRIX-LC-RX6900XT-T16G-GAMING AMD Radeon RX 6900 XT 16GB GDDR6 256Bit Gaming Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset Radeon RX 6900 XT
Bellek Kapasitesi 16 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Yok
Soğutma Sıvı Soğutma

Asus ROG-STRIX-LC-RX6900XT-T16G-GAMING AMD Radeon RX 6900 XT 16GB GDDR6 256Bit Gaming Ekran Kartı

 

Sıvı Soğutmalı Dev: ASUS Ar-Ge laboratuvarlarında mühendisler AMD’nin RDNA 2 Mimarisi için en uygun termal çözümü bulmaya çalıştı. Bu çalışmanın sonunda, yeni yongalardan maksimum performans alırken tamamen serin ve sessiz kalmayı başaran sıvı soğutmalı bir dev ortaya çıktı. En iddialı RX 6900 XT kartını arayan performans tutkunları aradıklarına kavuştu.

Kartı Tamamen Kaplayan Soğutma Plakası: Özel tasarım soğutma plakası GPU ve dahili GDDR6 belleğe kadar uzanarak, sıvı soğutmanın avantajlarını performanstan sorumlu bileşenlere sunuyor.

Dahili Soğutma: Bu güçlü kartın içindeki güç dağıtım bileşenleri tarafından üretilen ısı, havalandırma tarzı fan ve ön korumanın altında yer alan düşük profilli soğutma bloğuyla uzaklaştırılıyor. Bu kombinasyon, sıcak havayı sessiz ve verimli bir şekilde dışarı atıyor.

Radyatör Fanları: 240mm radyatör, yüksek CFM ve statik basınç için ayarlanan iki güçlü 120mm ARGB fan ile soğutuluyor.

Akıllı Uyum: 600mm tüplerden yararlanan kart büyük kasalarla veya AIO CPU soğutucuya sahip sistemlerle uyumlu. Radyatör fanı kabloları doğrudan karta bağlanıp birlikte gelen kelepçelerle sabitlenebiliyor. Böylece her şey düzenli kalıyor.

Üst Düzey Bileşenler: Milisaniyeler içinde yüzlerce watt gücü zahmetsiz bir şekilde iletebilmek için birinci sınıf kapasitörler, bobinler ve MOSFET’ler seçildi. Super Alloy Power II bileşenler, gelişmiş Auto-Extreme otomatik üretim sürecimizle PCB’ye yerleştirildi. Birleşme noktalarının hassas bir şekilde belirlenmesi ve insan hatasının ortadan kaldırılmasıyla bu ekran kartı en zorlu standartları bile karşılıyor.

FanConnect II: Kartın arkasında, kendi sistemini toplayanlara ekstra esneklik kazandıran iki adet PWM FanConnect başlığı bulunuyor. Kasa fanları doğrudan GPU’ya bağlanabiliyor. CPU ve GPU sıcaklığına göre ayarlanan fan hızları sayesinde, zorlu 3D iş yüklerinde ekstra hava giriş çıkışı elde edilebiliyor.

Aura Sync: Strix LC göz ardı edebileceğiniz bir kart değil. Bu dev, ön korumanın içinden parlayan adreslenebilir RGB ışıklar, aydınlatmalı ROG logosu ve iki adet ARGB radyatör fanıyla gücünü görünümüne de yansıtıyor.

Güçlü Performans: AMD Radeon RX 6900 Serisi grafik kartları son derece yüksek kare hızları ve etkileyici 4K görüntüler sunuyor. Yeni güçlü bilgi işlem birimleri, çığır açan AMD Infinity Cache ve 16 GB'a kadar özel GDDR6 bellek ile çığır açan oyun deneyimleri yaşayın. Üstelik AMD Ryzen 5000 Serisi masaüstü işlemcilerle birlikte kullandığınızda AMD Smart Access Memory teknolojisinden yararlanarak oyun performansında bir üst seviyeye çıkmanız da mümkün.

Canlı Görseller: AMD Radeon RX 6900 Serisi grafik kartları etkileyici oyun teknolojileri ve DirectX 12 Ultimate desteğiyle sizi aksiyonun içine çekiyor. AMD RDNA 2 mimarisi için optimize edilen DirectX Raytracing (DXR), değişken oranlı gölgelendirme (VRS) ve AMD FidelityFX özellikleri ile gerçekçi aydınlatma, gölgeler, yansımalar ve zengin ayrıntılar elde edin.

Daha İyi Bir Deneyim: AMD Radeon Anti-Lag ve AMD Radeon Boost teknolojileri sayesinde anında tepki veren, düşük gecikmeli ve akıcı oyun deneyimi yaşayın. En yeni HDMI 2.1 VRR teknolojisi, USB-C destekli VR başlıkları ve 1250'den fazla AMD FreeSync destekli oyuncu ekranıyla oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın.

FidelityFX Kontrasta Göre Uyarlanan Keskinleştirme: Kontrasta Göre Uyarlanan Keskinleştirme (CAS) özelliği, Geçici Anti-Aliasing (TAA) uygulandığında kaybolan ayrıntıları isteğe bağlı yerine koyarak görüntü kalitesinin artırılmasına yardımcı oluyor.

FidelityFX Ortam Örtme: AMD RDNA mimarisi için optimize edilen Birleşik Uyarlanabilir Bilgi İşlem Destekli Ortam Örtme (CACAO) özelliği, ortam ışığına göre nesnelerin görümünü dinamik ve verimli bir şekilde geliştiriyor.

FidelityFX Değişken Gölgelendirme: Değişken oranlı gölgelendirme (VRS) özelliğine destek veren AMD RDNA 2 mimarisi görüntü kalitesini düşürmeden daha iyi performans elde etmek için parlaklık ve hareketi analiz ederek görüntü işleme sürecini optimize ediyor.

DirectX Işın İzleme: DirectX Işın İzleme (DXR) özelliği, donanım ile hızlandırılan ışın izleme desteğine sahip AMD RDNA 2 mimarisi sayesinde AMD Radeon RX 6000 serisi grafik kartlarında yansıma, gölge ve genel aydınlatma gibi gerçek zamanlı efektlerle oyunları çok daha gerçekçi bir hale getiriyor.

Radeon Yazılımı: En son Radeon Yazılımı Adrenalin 2020 Edition yeni oyun sürümleri ve kişiselleştirilebilir oyun deneyimi için optimize edilmiş güncel sürücüler ile grafik işlemcinizin tam potansiyelini ortaya çıkarır.

GPU Tweak IIASUS GPU Tweak II aracı, ekran kartı performans ayarını bir üst seviyeye taşıyor. Bu araç; GPU çekirdek saat hızları, bellek frekansı, voltaj ayarları gibi birçok kritik ayarı yapmanızı ve özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden her şeyi gerçek zamanlı olarak takip etmenizi mümkün kılıyor. Kartınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak çok sayıda özellik arasında gelişmiş fan kontrolü de bulunuyor.

 

 

Teknik Özellikler

 

Grafik Motoru

AMD Radeon RX 6900 XT

Bus Standartı

PCI Express 4.0

OpenGL

OpenGL®4.6

Video Belleği

16GB GDDR6

Saat Hızı

Gaming Modu: 2525 MHz'e kadar (Boost Hızı) / 2375 MHz'e kadar (Oyun Hızı)

Akış İşlemcileri

5120

Bellek Hızı

16 Gbps

Bellek Arayüzü

256-bit

Çözünürlük

Dijital Maks. Çözünürlük: 7680 x 4320

Arayüz

Var x 1 (HDMI 2.1)

Var x 2 (DisplayPort 1.4a)

Var x 1 (USB Type-C)

HDCP Desteği: Var (2.3)

Maksimum Ekran Desteği

4

NVlink/ Crossfire Desteği

Var

Aksesuarlar

1 x ROG Velcro Kablo Bağı
1 x ROG Cetvel
1 x Koleksiyon Kartı
1 x Hızlı Kurulum Kılavuzu
1 x Kablo Bağı Paketi

Yazılım

ASUS GPU Tweak II ve Sürücüler: Lütfen tüm yazılımları destek sitesinden indirin.

Boyutlar

Kart: 27.7 x 13.1 x 4.36 cm
Radyatör:27.6 x 12 x 5.17 cm (fan ile birlikte)

Tavsiye Edilen Güç Kaynağı

850 W

Güç Bağlantıları

3 x 8-pin

Slot

2.2 Slot

Not

*DirecX® 12 ve Vulkan® için Crossfire Desteği
*"Oyun Hızı", tipik oyun uygulamalarını çalıştırırken, tipik TGP'ye (Toplam Grafik Gücü) ayarlanmış belirli GPU saat hızıdır. Gerçek bireysel oyun hızları sonuçları değişkenlik gösterebilir.
*'Boost Hızı', yoğun bir iş yükü çalıştıran GPU'da erişilebilen maksimum frekanstır. Boost hızının ulaşılabilirliği, sıklığı ve sürdürülebilirliği, bunlarla sınırlı olmamak üzere çeşitli faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

 

 

EAN Numarası: ROG-STRIX-LC-RX6900XT-T16G-GAMING

Chipset Radeon RX 6900 XT
Bellek Kapasitesi 16 GB
Bit Değeri 256 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Yok
Soğutma Sıvı Soğutma

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll