Asus PH-GTX1660S-6G Phoenix GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DVI-HDMI-DP 192Bit 16x Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset GTX 1660 SUPER
Bellek Kapasitesi 6 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Asus PH-GTX1660S-6G Phoenix GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DVI-HDMI-DP 192Bit 16x Ekran Kartı


PH-GTX1660S-6G
ASUS Phoenix GeForce® GTX 1660 SUPER™ 6GB GDDR6, FPS avantajı sunmak için hiç zorlanmadan yüksek yenileme hızlarına ulaşıyor.
- GeForce GTX 1660 SUPER, orijinal GTX 1660'tan %20 daha hızlı ve önceki nesil GTX 1060 6GB'tan 1,5 kat daha hızlıdır. Ödüllü NVIDIA Turing™ mimarisi ve ultra hızlı GDDR6 belleği ile güçlendirilmiş olup, günümüzün en popüler oyunları için süper bir ekran kartıdır. Şimdi SÜPER güçler edinmenin tam zamanı.
- Yüksek hızlı oyunlar için %50'den fazla bellek bant genişliğine sahip Ultra Hızlı GDDR6.
- GeForce Experience: Videolar ve ekran görüntüleri çekin, canlı yayınlar yapın ve bunları arkadaşlarınızla paylaşın. Sürücülerinizi güncel tutun ve oyun içi ayarları en uygun seviyeye getirin. GeForce Experience tüm bunları yapmanızı sağlayarak GeForce ekran kartınızın en büyük yardımcısı haline geliyor.
- Wing-blade fan tasarımında her kanadın ucunda yer alan eğik kısım sayesinde hava direnci azalıyor.
- IP5X standardında toz geçirmezlik ile parçacık girmesi engelleniyor ve daha yüksek dayanıklılık elde ediliyor.
- Çift rulmanlı fan tasarımı, kaymalı yataklı tasarımlara göre iki kat daha uzun süre dayanıyor.
- Auto-Extreme Teknolojisi, güvenilirliği artırmak için otomasyondan yararlanıyor.
- GPU Tweak II, kullanışlı performans ayarları, termal kontroller ve sistem takibi sunuyor.
Product Image

Güç İçinde
ASUS Phoenix GeForce® GTX 1660 SUPER™, yüksek çözünürlüklü oyunlar için tasarlanan, küçük boyutlu ve yüksek performanslı bir ekran kartıdır. Phoenix'in üst segment kartlardan aşağı yanı kalmayan Wing-blade tasarımlı büyük tekli fanı, rekabetçi bir performans artışı sunuyor ve küçük boyutuyla piyasada bulunan birçok kasaya rahatlıkla sığabiliyor. Phoenix, adından da anlaşılacağı gibi IP5X toz direnci, çift bilyalı fan yatakları ve Auto-Extreme Teknolojisi gibi özellikleriyle uzun ömürlü bir kullanım vaat ediyor. Gelecek yıllarda da muhteşem grafikli oyunları, yüksek performansla oynamaya devam etmek isteyen kullanıcılar için Phoenix güçlü bir ekran kartı çözümü!
Product Image

Wing-blade Fan Tasarımı
Çok havalılar
Patentli Wing-blade fan tasarımında her kanadın ucunda eğik bir bölüm bulunuyor. Bu kısımlar hava direncini azaltıyor ve fazla yer kaplamadan geometrik kanat açıklığını artırıyor.

Çift Rulmanlı Fanlar
2 Kat Uzun Ömür
Farklı yatak biçimlerinin kendilerine özgü artı ve eksileri vardır. Çift rulmanlı yataklar kaymalı yataklı tasarıma göre iki kat daha uzun ömürlüdür.
mars

IP5X Toz Direnci
Kartınızı temiz tutun
Fanların bir numaralı düşmanı tozdur. Kanatları temizlemek kolay olsa da içeri giren tozu almak için yuvayı yerinden çıkarmak basit bir iş değildir. IP5X sertifikalı, toz geçirmez, yüksek kaliteli fanlara sahip olan Phoenix ile zaman içinde performans düşüşü için endişelenmenize gerek yok.
mars

Auto-Extreme Teknolojisi
Hassas Otomatik Üretim
Auto-Extreme Teknolojisi, endüstride yeni standartlar belirleyen ve tüm lehim işlemlerinin tek seferde yapılmasını sağlayan bir otomatik üretim sürecidir. Bu süreç, bileşenler üzerindeki termal zorlanmayı azaltıyor ve güçlü temizlik kimyasallarının kullanılmasını önlüyor. Sonuçta doğaya daha az etki eden, üretimde güç tüketimini azaltan, daha güvenilir bir ürün ortaya çıkıyor.
 

Kompakt Tasarım
Uyumlu Parçalar
Phoenix, kasa uyumluluğunu en üst düzeye çıkaran kompakt bir çerçeve içinde güçlü işlem gücü sunar.
mars

GPU Tweak II
Takip Et ve Ayarla
ASUS GPU Tweak II aracı, ekran kartı performans ayarını bir üst seviyeye taşıyor. Bu araç; GPU çekirdek saat hızları, bellek frekansı, voltaj ayarları gibi birçok kritik ayarı yapmanızı ve özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden her şeyi gerçek zamanlı olarak takip etmenizi mümkün kılıyor. Kartınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak çok sayıda özellik arasında gelişmiş fan kontrolü de bulunuyor.

Quantum Cloud
GPU'nun gücüyle kâr edin
Quantumcloud boşta duran GPU'nuzu çalıştırarak zahmetsizce ekstra para kazanmanızı sağlayan basit ve güvenli bir hizmettir. Kullanımı kolay bir uygulamayla bilgisayarınız bulut tabanlı uygulamaların çalışmasına yardımcı olur, bu süreçte de para kazandırır. Kazandıklarınız otomatik olarak WeChat veya PayPal hesabınıza aktarılır ve Quantumcloud internette hiçbir kişisel verinizi saklamadığından gizliliğiniz de bozulmaz. Şimdi para kazanmaya başlayın!

XSplit Gamecaster
Üst Düzey Yayıncılık
XSplit; oyun içi not ekleme ve diğer gelişmiş özelliklerle üst düzey bir yayıncılık deneyimi sunuyor. Belirli ASUS ekran kartlarını satın alınca verilen ücretsiz lisansın tadını çıkarın. İnternette görüşürüz!

wtfast
Gecikmesiz oyun keyfi
Gecikme, bekleme ve kayıp paketlerin olmadığı bir oyun deneyimi yaşamanıza yardımcı olmak içn wtfast ile iş birliği yaptık. 6 aylık wtfast Gamers Private Network üyeliğiyle daha akıcı bir çevrim içi oyun deneyimi için düşük ping'lerin keyfini sürün. Bir ASUS ekran kartı satın alın ve beklemekten kurtulun!

NVIDIA® G−SYNC™ Teknolojisi
Akıcı çalışma
Bu ekran kartı, süper akıcı değişken yenileme hızı deneyimi sunmak için NVIDIA® G-SYNC™ ekran teknolojisini destekliyor. AAA oyunları ekran yırtılması veya takılma olmadan oynayın.

Turing Gölgelendiricileri
Kayar nokta ve tam sayı işlemlerini aynı anda yapma, uyarlanabilir gölgelendirme teknolojisi ve bir önceki sürüme göre iki kat daha fazla ön belleğe sahip yeni birleşik bellek mimarisi gibi özelliklere sahip olan Turing gölgelendiricileri günümüzün oyunlarında olağanüstü performans artışı sağlıyor.

16 SUPER SERİSİ
GeForce GTX SUPER Serisi, ultra hızlı GDDR6 belleğe sahiptir ve size orijinal GTX 16 Serisinden %50 daha hızlı ve önceki nesil 10 Serisi GPU'lardan 2 kat daha hızlı performans sunar.

OYUNU FRAME'LER KAZANIR
Battle Royale oyunları yüksek FPS gerektirir. GeForce ile ihtiyacınız olan rekabet gücünü yakalayın.

NVIDIA STUDIO
Hayal ettiğinizden daha hızlı ilerlemeye bağlı olduğunuz yaratıcı uygulamalar ve yeni bir yaratıcılık çağı yaklaşıyor. NVIDIA GPU'lar performansınızı inanılmaz derecede hızlandırıyor. NVIDIA Studio'ya ve daha yaratıcı süreçlere hoş geldiniz.

DIRECTX 12
DX12 ve GeForce grafik kartları, geliştiricilerin Microsoft Windows tabanlı PC oyunlarına değişken oranlı gölgelendirme gibi şaşırtıcı grafik efektleri eklemelerini sağlar.

GeForce Experience
Videolar ve ekran görüntüleri çekin, canlı yayınlar yapın ve bunları arkadaşlarınızla paylaşın. GeForce sürücülerinizi güncel tutun ve oyun içi ayarları en uygun seviyeye getirin. GeForce Experience™, GeForce ekran kartınızın en büyük yardımcısıdır.

NVIDIA ANSEL
Bu güçlü araç sayesinde oyunlarda profesyonel düzey ekran görüntüleri alabilirsiniz. En etkileyici oyun deneyimlerinizi süper çözünürlükte, 360 derecelik, HDR ve stereo görüntülerle kaydedin ve paylaşın.

Bir Profesyonel Gibi Yayın Yapın
GeForce GTX® 16 SUPER Serisi, üstün kalite ile aynı anda oyun oynama ve yayın yapma yeteneğinin kilidini açan özel bir donanım kodlayıcıya sahiptir. SUPER grafik kartları, canlı yayınınız için maksimum performans sağlamak üzere favori yayın uygulamalarınız için optimize edilmiştir.

ASUS Türkiye Garantili Ürün
Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz.

Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.

Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Teknik Özellikler

Model PH-GTX1660S-6G
PN -
EAN -
Grafik İşlemci NVIDIA® GeForce GTX 1660 SUPER™
Bus Veri Standardı PCI Express 3.0
OpenGL OpenGL®4.6
Video Belleği GDDR6 6GB
Saat Hızı OC Modu - 1815 MHz (Boost Hızı)
Gaming Modu (Normal) - GPU Boost Hızı : 1785 MHz , GPU Hızı : 1530 MHz
Cuda Çekirdeği 1408
Bellek Hızı 14002 MHz
Bellek Arayüzü 192-bit
Çözünürlük Dijital Maks. Çözünürlük:7680x4320
Arayüz DVI Çıkışı : Var x 1 (DVI-D)
HDMI Çıkışı : Var x 1 (HDMI 2.0b)
Display Port : Var x 1 (DisplayPort 1.4)
HDCP Desteği : Var
Maximum Görüntü Çıkış Desteği 3
NVlink/ Crossfire Desteği Hayır
Tavsiye Edilen PSU 450W
Güç Bağlantıları 1 x 8-pin
Aksesuarlar 1 x Hızlı Başlangıç Kılavuzu
Yazılım ASUS GPU Tweak II & Sürücüler
Boyutlar 6.9 " x 4.8 " x 1.5 " İnç
17.4 x 12.1 x3.9 cm
Slot 2 slot

 


Chipset GTX 1660 SUPER
Bellek Kapasitesi 6 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı Var
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll