Asus P509 90MP01R0-B0UA00 ROG Keris Gaming Mouse

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Gaming
Ürün Tipi Kablolu
Bağlantı Tipi Usb
Türü Optik

Asus P509 90MP01R0-B0UA00 ROG Keris Gaming Mouse

 

Profestoneller için Üretildi

Yalnızca 62 gramlık bu tüy kadar hafif oyuncu faresi, özel ayarlanmış 16.000 dpi sensörüyle FPS oyunları için ideal. ROG Keris’te ittirerek sabitleme imkanı veren anahtar yuvaları ve ROG Micro Anahtarlar, PBT polimer sol ve sağ tuşlar, ROG Omni Mouse ayakları, ROG Paracord ve Aura Sync aydınlatma gibi özellikler de yer alıyor.

ROG Keris

Üstün Hassasiyet

Her saldırı kritiktir. ROG Keris’in kalbinde özel olarak ayarlanan bir optik sensör bulunuyor. Bu sensör rakiplerinizi alt etmeniz için gereken hassaslığı sunuyor.

ROG Keris

Çok Hafif Tasarım

Petek benzeri iç yapı tasarım yapısal sağlamlık sunarken toplam ağırlığın da yalnızca 62 gramda kalmasını sağlıyor*. *Kablo hariç genel ağırlık.

ROG Keris

ROG Paracord Kablo

ROG Keris’te son derece esnek ve hafif bir kablo olan ROG Paracord bulunuyor. Bu kablo takılmayı engelleyerek hareket kabiliyetini artırıyor. Ayrıca, ROG Keris’in yüksek bağlantı noktası tasarımı kablo ve kullanım yüzeyi arasında bir boşluk oluşturarak kablonun sürüklenmesini ve gürültüyü azaltıyor.

ROG Keris

ROG Micro Anahtar

ROG Keris’te 70 milyon tıklamaya dayanıklı yeni ROG Micro Anahtar ve kullanım ömrü ile dayanıklılığı artıran altın kaplama elektronik birleşme noktaları kullanılıyor. ROG’nin sıkı üretim standartları uyarınca her bir anahtar tek tek inceleniyor. Eşleştirilen sol ve sağ anahtarlar arasındaki tıklama gücü farkının +/- 5 gram aralığında kalması sağlanarak tutarlı bir tıklama hissi sunuluyor.

ROG Keris

Özel Push-Fit Anahtar Yuvası

İttirerek sabitleme imkanı veren özel anahtar yuvası yeni anahtar takmayı çok kolay hale getiriyor. Bu sayede bozuk veya aşınmış anahtarları değiştirerek mouse’un ömrünü uzatabiliyorsunuz.

ROG Keris

PBT Sol ve Sağ Tuşlar

PBT sol ve sağ tuşların dayanıklı ve kaymaz yüzeyi aşınmaya veya parlamaya karşı dayanıklı bir yapı ve tutarlı bir his sunuyor.

ROG Keris

ROG Omni Mouse Tabanı

ROG tasarım ekibi yaptıkları testler sonucunda mouse ayaklarının ve yönlerinin kullanımı boyuttan daha fazla etkilediğine karar verdi. ROG Keris’in %100 Teflon (PTFE) mouse ayakları yuvarlatılmış biçimi ve diğer oyuncu mouse’larındakilerden %25 daha pürüzsüz olmasıyla her yüzeyde zahmetsiz bir kullanım sunuyor.

ROG Keris

Aura RGB Aydınlatma ve Armoury Crate

Logoda ve tekerlekte yer alan entegre ROG RGB aydınlatma neredeyse sınırsız sayıda renk ve çeşitli dinamik efektlerle kişiselleştirilebiliyor. Kullanıcılar dahili belleğe üç adet profil kaydedebiliyor. Böylece ayarlanan tercihlere kolayca erişilebiliyor. Armoury Crate yazılımı; performans ve yüzey kalibrasyon ayarlarını değiştirme, tuşları programlama, aydınlatma efektlerini seçme ve daha fazlası için imkan sağlıyor.

ROG Keris

 

Teknik Özellikler

 

Marka: Asus

Model: 90MP01R0-B0UA00

Kullanım Alanı: Gaming

Bağlantı Türü: Kablolu

Mouse Türü: Optik

 

 

EAN Numarası: 4718017870177

Kullanım Alanı Gaming
Ürün Tipi Kablolu
Bağlantı Tipi Usb
Türü Optik

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll