Asus 90MP0270-BMUA00 Rog Gladius III Kablolu Mouse

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Gaming
Ürün Tipi Kablolu
Bağlantı Tipi Usb
Türü Optik

Asus 90MP0270-BMUA00 Rog Gladius III Kablolu Mouse

 

PERFORMANSTA DEVRİM

ROG Gladius III, %1 sapmalı 19.000 dpi optik sensör ile (26.000 dpi düzeyine getirildi) sıfıra yakın gecikme ve rakipsiz hassaslık sunuyor. Mouse’un ergonomik biçimi uzun oyun maratonlarında rahatlık sunarken, Özel Push-Fit Yuva Tasarımı II de hem mekanik hem de Omron optik mikro anahtarlara uyum sağlıyor. Esnek ROG Paracord ve yuvarlatılmış kenarlara sahip %100 TPFE mouse ayakları son derece rahat bir kullanım deneyimi sunuyor. Mouse’un dokulu ve kaymaz yan panelinde RGB aydınlatmalı lazer baskı ROG tasarımı yer alıyor.

ROG Gladius III

KLASİK ASİMETRİK TASARIM

Gladius III’Ün klasik asimetrik tasarımı sağ elle farklı tutuş biçimlerine son derece uygun yapısıyla uzun süreli rahatlık sunuyor. Öncekli modelden %30 daha hafif olan bu model hızlı ve kolay kontrol imkanı veriyor.

ROG Gladius III

ÜSTÜN PERFORMANS

Üst seviye optik sensör, aradığınız hassaslığı sağlıyor. 100 – 26.000 dpi aralığında hassaslık sunan (sınıfında lider %1 sapmayla) Gladius III, 50 g hızlanmayla saniyede 1016 cm hızla mükemmel hareket takibi yapabiliyor. 2,4 GHz ve kablolu bağlantıda sunulan 1000 Hz sorgu oranı da anında kontrol için gecikmeyi ortadan kaldırıyor.
*ROG Gladius III’te özel olarak 26.000 dpi düzeyine getirilen 19.000 dpi optik sensör bulunur.

ROG Gladius III

ANINDA TEPKİ

ROG Gladius III Serisinin, mouse düğmesi ve anahtar arasında boşluk bırakmayan benzersiz mafsallı düğme tasarımı sayesinde kullanıcılar düğmeye basar basmaz tepki alıyor. Özel ayarlanmış aygıt yazılımı, hem mekanik hem de optik mikro anahtarlarda yanlışlıkla yapılan tıklamaları filtreleyerek oyunculara rekabette avantaj sağlıyor.

PUSH-FIT ANAHTAR YUVASI II

Push-Fit Anahtar Yuvası II tasarımına sahip ilk model olan bu mouse, geleneksel 3 pimli mekanik anahtarları ve en yeni 5 pimli Omron® optik mikro anahtarları anında değiştirme imkanı veriyor. Sağlamlaştırılan yuva, sallanmayı azaltarak tutarlı tıklama deneyimi sunuyor. Bu yenilikçi yuva tasarımı sayesinde, farklı kullanım deneyimlerine ve özelliklere sahip anahtarlar arasından oyun stilinize en uygun olanı seçebiliyorsunuz.

ROG MICRO ANAHTARLAR

Yeni ROG Micro Anahtarlar, 70 milyon tıklama ömrü ve altın kaplama elektronik birleşme noktalarıyla dayanıklılığı artırıyor. ROG’nin sıkı üretim standartları kapsamında her bir anahtar tek tek inceleniyor, sol ve sağ anahtarlar ayrılıp eşleştiriliyor. Ardından tutarlı bir tıklama hissi için basma gücü +/- 5 gram aralığında tutuluyor.

ROG Gladius III

ROG Gladius III

AURA RGB AYDINLATMA

ROG Gladius III’tEki ROG logosu, tekerlek ve yan kısımdaki ROG desenleri ROG Aura RGB aydınlatmayla donatıldı. Lazer baskı yan paneldeki ışık efektlerini dilediğiniz renkte ayarlamanız mümkün.

ROG Gladius III

ARMOURY CRATE

Armoury Crate ile ROG Gladius III’ü kendi oyun stilinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Performans ve yüzey kalibrasyon ayarlarını değiştirin, düğmelere görevler atayın, aydınlatma efektlerini kişiselleştirin ve daha fazlasını yapın.

ROG Gladius III

 

Teknik Özellikler

 

%1 sapmayla sınıfında lider 19.000 dpi (26.000 dpi düzeyine özel olarak ayarlandı), 400 ips optik sensör ve 1000 Hz sorgu oranı

Benzersiz mafsallı düğme tasarımı ve ayar yazılımıyla istenmeden tıklanmayan ve anında çalışan düğmeler

Push-Fit Özel Yuva Tasarımı II sayesinde tıklama gücünü değiştirmek ve mouse’un kullanım ömrünü uzatmak için mekanik anahtarları Omron Optik Micro Anahtarlarla anında değiştirme olanağı

Tutarlı tıklama gücü ve 70 milyon tıklamalık kullanım ömrü sunan ROG Micro Anahtarlar

Mouse’un yan tarafında RGB aydınlatmalı lazer baskı ROG tasarımı

ROG Paracord kablo ve %100 PTFE yuvarlatılmış kenarlı mouse ayakları sayesinde akıcı kullanım

Beş adet dahili bellek profili ile özel ayarları kolayca kaydetme imkanı

Zahmetsizce ayar olanağı sunan DPI On-The-Scroll özelliği

Kolay ve kullanışlı yapılandırma için özel Armoury Crate yazılımı

 

 

EAN Numarası: 90MP0270-BMUA00

Kullanım Alanı Gaming
Ürün Tipi Kablolu
Bağlantı Tipi Usb
Türü Optik

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll