Apple MacBook Pro MVVM2TU/A Intel Core i9-9880H 16GB 1TB SSD 4GB Radeon 5500M 16" Silver Notebook

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Amd
İşlemci Türü Intel Core i9
İşlemci Hızı 2.30 GHz
İşlemci Nesil 9.Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 1 TB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Amd
Ekran Kartı Modeli Radeon Pro 5500M
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 16"

Apple MacBook Pro MVVM2TU/A Intel Core i9-9880H 16GB 1TB SSD 4GB Radeon 5500M 16" Silver Notebook


16 inç Retina ekran

Etkileyici bir izleme deneyimi.

 

8 adede kadar çekirdekle yapılandırılabilen işlemci

Yoğun iş yüklerinin üstesinden gelmeniz için

 

8 TB'a kadar SSD depolama

Bir dizüstü bilgisayarda sunulan en yüksek depolama kapasitesi

 

64 GB'a kadar bellek

Büyük dosyaları düzenlemek ve sorunsuz multitasking için.

 

AMD Radeon Pro 5000M serisi grafik teknolojisi

Hızlı render alma ve sorunsuz oynatma için.

 

6 hoparlörlü ses sistemi ve stüdyo kalitesinde mikrofonlar

Etkileyici sesler ve tertemiz kayıtlar.

 

Sınır tanımayanlar ve dünyayı değiştirenler için tasarlandı. Yeni MacBook Pro, Apple'ın bugüne kadar yaptığı en güçlü dizüstü bilgisayar. Büyüleyici 16 inç Retina ekran, süper hızlı işlemciler, yeni nesil grafik teknolojileri, bir MacBook Pro'da bugüne kadar sunulan en yüksek pil kapasitesi yeni Magic Keyboard ve devasa depolama alanıyla üst düzey kullanıcılar için üst düzey bir dizüstü bilgisayar.

 

Retina Ekran

Büyük ve parlak.

Fikirleriniz gibi.

Yeni MacBook Pro büyüleyici bir 16 inç Retina ekrana sahip. Bu, bir Mac dizüstü bilgisayarda bugüne kadar sunulan en büyük Retina ekran. Işıklı alanların muhteşem görünmesi ve parlak beyazlar için 500 nit parlaklık sağlarken sıvı kristal moleküllerin hassas foto-dizilimi sayesinde çok koyu siyahlar sunuyor. P3 geniş renk yelpazesi ile görseller ve videolar son derece canlı ve gerçekçi bir hale geliyor. Böylece nerede olursanız olun çalışmalarınızı mümkün olan en iyi ışıkta görüyorsunuz.

 

İşlemci ve Bellek

Düşündüğünüz kadar hızlı.

16 inç MacBook Pro, dizüstü bilgisayar dünyasına yepyeni bir performans düzeyi getiriyor. 8 adede kadar çekirdekle yapılandırılabilen ve 16 adede kadar iş parçacığını destekleyen Intel Core i9 işlemci, daha gelişmiş termal tasarımı sayesinde daha uzun süre daha yüksek performans sunabiliyor. Üstelik 4 çekirdekli MacBook Pro’ya göre performansı 2,1 kata kadar daha güçlü.3 Yani çok sayıda parça ve efekt katmanıyla çalışırken, 3D modeller için render alırken veya kod derleyip test ederken hızınıza kimse yetişemeyecek.

 

Daha gelişmiş termal mimari ile daha hızlı işlem gücü. MacBook Pro’nun termal mimarisi, optimum hava akışı için gelişmiş fan kanatlarına sahip daha büyük pervanelerle ve daha etkili soğutma için ısıyı daha fazla dağıtan kanatçıklarla tamamen yeniden tasarlandı. Soğutma kapasitesinde elde edilen artış sayesinde MacBook Pro 12 watt’a kadar daha fazla maksimum sürekli güç sunabiliyor.

 

64 GB’a kadar DDR4 bellek ile daha verimli multitasking. 64 GB’a kadar kapasiteye sahip hızlı 2666 MHz DDR4 bellekten faydalanan 16 inç MacBook Pro, siz yüzlerce ses örneği yüklerken, milyarlarca pikselden oluşan görseller düzenlerken veya aynı anda birden fazla sanal makine çalıştırırken bile akıcı performans sağlıyor.

 

Grafik Teknolojileri

Gerçeküstü işler için gerçek güç.

AMD Radeon Pro 5000M serisi grafik teknolojisi, bir MacBook Pro’da şimdiye kadar görülmüş en iyi grafik işlem gücünü sunuyor. 16 inç MacBook Pro’nun başlangıç modeli, önceki neslin başlangıç modeline göre iki katın üzerinde hız sağlıyor. Böylece ultra yüksek çözünürlüklü videoları kusursuz bir şekilde oynatıp daha hızlı render alabiliyorsunuz. Ve isteğe bağlı 8 GB GDDR6 VRAM sayesinde DaVinci Resolve’da renk düzenleme gibi işlemlerde AMD Radeon Pro Vega 20’ye kıyasla yüzde 80’e kadar daha hızlı performans elde ediyorsunuz.

 

Klavye

Muhteşem işlerde parmağı var.

16 inç MacBook Pro, iş akışı verimliliğinde çıtayı yükseltiyor. Magic Keyboard, 1 mm hareket mesafesine sahip, geliştirilmiş makas tipi mekanizma ile hassas, rahat ve sessiz bir yazma deneyimi sunuyor. Touch Bar güçlü kestirmeleri elinizin altına yerleştiriyor. Touch ID ise kimlik doğrulamayı hızlandırıyor. Yeni Escape tuşu ile modlar ve görünümler arasında hızlıca geçiş yapabiliyorsunuz. Ve ters döndürülmüş T biçimindeki ok tuşları sayesinde kod satırları arasında dolaşmak, çalışma tablolarında gezinmek veya oyun oynamak daha akıcı hale geliyor.

 

 

Touch Bar. En çok ihtiyaç duyduğunuz komutlar tam ihtiyacınız olan yerdeler. Bu da daha az tuşa basarak zaman kazanmanızı sağlıyor.

 

 

Touch ID. Güvenli oturum açma için hızlı ve kolay kimlik doğrulama.

 

 

Force Touch trackpad. Kuvvetli tıklama özelliği ve Multi-Touch hareketleriyle iş akışınızı hızlandırın.

 

Ses

Daha güçlü bas. Daha iyi mikrofon.

MacBook Pro çok ses getirecek. Altı hoparlörlü ses sistemi, bir dizüstü bilgisayarda daha önce hiç duymadığınız kadar etkileyici bir geniş stereo ses deneyimi sunuyor. Force‑cancelling özellikli çift woofer titreşimi inanılmaz derecede azaltıyor ve alt bas sınırını yarım oktav genişletiyor.Ve stüdyo kalitesinde üçlü mikrofon dizilimi üçüncü taraf profesyonel mikrofonlara meydan okuyor. Böylece hareket halindeyken bile son derece temiz podcast ve müzik kayıtları yapabiliyorsunuz.

 

Force-cancelling özellikli çift woofer’a sahip altı hoparlörlü ses sistemi.

Yüksek sinyal-gürültü oranına sahip, stüdyo kalitesinde üçlü mikrofon dizilimi.

 

Depolama

Her şeyiniz hep sizinle.

 

16 inç MacBook Pro, 8 TB’a kadar SSD depolama alanına sahip. Bu, herhangi bir dizüstü bilgisayarda sunulan en büyük depolama alanı. Böylece fotoğraf ve video arşivlerinizi gittiğiniz her yere götürebiliyorsunuz. Ve inanılmaz işlem hızlarıyla çok büyük dosyalar anında yükleniyor, profesyonel uygulamalar göz açıp kapayıncaya kadar açılıyor.

 

Pil

Görev aşkıyla dolu.

16 inç MacBook Pro, Apple’ın bir dizüstü bilgisayarda bugüne kadar sunduğu en yüksek pil kapasitesine sahip. 100 watt-saatlik lityum polimer pil, daha büyük ekrana güç vermenin ve daha yüksek maksimum sürekli güç sunmanın yanı sıra daha uzun pil ömrü de sağlıyor. Wireless bağlantıyla 11 saate kadar internette gezinmenize ve Apple TV uygulamasından film izlemenize olanak veriyor. Bu sayede yakınınızda bir güç kaynağı olmasa bile iki şarj arasında daha uzun süre çalışabiliyorsunuz.

 

 

Apple T2 Security

Yeni nesil güvenlik anlayışı.

 

 

Her MacBook Pro’da, yaptığınız her şeyi daha da güvenli hale getirmek için tasarlanmış ikinci nesil özel Mac çipi olan Apple T2 Security Chip bulunuyor. Güvenli başlatma ve şifreli depolama özelliklerinin temelini oluşturan Secure Enclave yardımcı işlemcisine sahip bu çip aynı zamanda sistem yönetim denetleyicisi, ses denetleyicisi ve SSD denetleyicisi gibi birçok bağımsız denetleyiciyi de tek çatı altında topluyor.

 

Thunderbolt 3

Şimdiye kadarki en iyi bağlantı noktası. Çok güçlü, çok yönlü.

Ultra yüksek bant genişliğinin olanaklarını USB-C endüstri standardının çok yönlülüğüyle bir araya getiren Thunderbolt 3, son derece hızlı bir evrensel bağlantı noktası. Veri aktarımı, şarj ve video çıkışını tek bir konnektörde buluşturan Thunderbolt 3, 40 Gbps’ye kadar bant genişliği sunuyor. Bu, Thunderbolt 2’nin iki katı bant genişliği demek. 16 inç MacBook Pro dört bağlantı noktasına sahip. Yani bilgisayarınız her açıdan çok işlevsel. Ayrıca mevcut aygıtlarınız da kablo veya adaptör aracılığıyla kolayca bağlanabiliyor. Ve Thunderbolt 3 çift yönlü kullanılabildiği için konnektörü hangi yönde takarsanız takın her zaman doğru şekilde takmış oluyorsunuz.

 

 

 

Teknik Özellikler


 

Kategori : Notebook
Marka : Apple
Üretici Kodu : MVVM2TU/A
İşlemci Tipi : Intel® Core™ i9
İşlemci : Intel® Core™ i9-9880H processor 2.30 GHz (16M Cache, up to 4.80 GHz)
İşlemci Çekirdek Sayısı : Sekiz Çekirdekli İşlemci
İşletim Sistemi : MAC OS
Ekran Boyutu : 16''
Ekran Çözünürlüğü : 3072 x 1920
Ekran Modeli : IPS
Dokunmatik Ekran : Yok
Bellek Kapasitesi : 16GB
Bellek Tipi : 2666 MHz DDR4
Disk Kapasitesi : 1TB SSD
Sabit Disk : SSD
Ekran Kartı Belleği : 4GB
Ekran Kartı : AMD Radeon Pro 5500M
Optik Sürücü : Yok
Ses Kartı : Dolby Atmos
Ethernet Kartı : Yok
Kablosuz İletişim : 802.11ac Wi‑Fi + Bluetooth 5.0
Giriş/Çıkış : 4 x Thunderbolt 3
1 x Birleşik Kulaklık / Mikrofon
Dahili Web Kamerası : FaceTime HD Kamera
Kart Okuyucu : Yok
Kamera Çözünürlüğü : 720p
Parmak İzi Okuyucu : Var
Garanti Yılı : 2 Yıl Standart Garanti
Batarya : Lityum
Pil : 100 W/hr
Boyutlar : Yükseklik: 162 x Genişlik: 357 x Derinlik: 245 mm
3G/4G Desteği : Yok
GPS Desteği : Yok

 

EAN Numarası: 190199369771

İşlemci Amd
İşlemci Türü Intel Core i9
İşlemci Hızı 2.30 GHz
İşlemci Nesil 9.Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 1 TB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Amd
Ekran Kartı Modeli Radeon Pro 5500M
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 16"
Ekran Çözünürlüğü 3072x1920
İşletim Sistemi MacOS
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Genel

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll