ASUSTOR AS-3204T V2 4 x 3.5" SATA3 USB3.0 / 2xGLAN NAS Depolama Ünitesi

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel Celeron 1.6GHz Quad Core (burst up to 2.24GHz) Processor
Bellek 2 GB
Disk Slot Sayısı 4
IP Kamera Desteği Belirtilmemiş
Disk Kapasitesi 56 TB
Disk Durumu Diskler Hariç

ASUSTOR AS-3204T V2 4 x 3.5" SATA3 USB3.0 / 2xGLAN NAS Depolama Ünitesi

 

A Stunning Multifunctional Intel Quad-Core NAS

  • En son Intel Celeron işlemcilerle desteklenen
  • Aletsiz kurulum için El vida tasarımı
  • Şık elmas plaka kapak tasarımı
  • Özel donanım şifreleme motoruyla donatılmıştır
  • Şimdi iki tane Gigabit bağlantı noktasıyla iki kata kadar hız.

 

Şimdi iki tane Gigabit bağlantı noktasıyla iki kata kadar hız.

Artık iki tane Gigabit RJ-45 Ethernet bağlantı noktasına sahiptir. Yepyeni AS3204T v2, artık 2 Gbps hızına kadar ağ bant genişliği sağlayarak ağ hızlarını en üst düzeye çıkarmak için ağ kümeleme teknolojisini kullanabilir. Ağ performansındaki artış, fotoğrafçılara ve çoklu ortam stüdyolarına büyük kapasiteli dosyaları önceki modellerden daha da hızlı aktarma ve yedekleme becerisi sağlar ve birden fazla eş zamanlı bağlantıyı daha iyi işleyebilirken daha hızlı ve verimli bir özel bulut alanı oluşturmaya yardımcı olur.

Şimdi iki tane Gigabit bağlantı noktasıyla iki kata kadar hız.

Regular access (RAID 5)

226

 MB/S

Read

202

 MB/S

Write

Topflight Performance

Equipped with Intel Celeron quad-core processors and 2GB of dual-channel memory. Features read/write speeds of over 113 MB/s and 108 MB/s under RAID 5 configurations. 
Built-in Intel AES-NI hardware encryption engine features read/write speeds of 113 MB/s and 84 MB/s, giving you both performance and security advantages. Your data is completely protected from the moment it is first stored on the NAS.

Topflight Performance

Regular access (RAID 5)

113

 MB/S

Read

108

 MB/S

Write

Access with hardware Encryption enabled (RAID 5)

113

 MB/S

Read

84

 MB/S

Write

7/24 güvenilirlik ve dayanıklılık

Tüm ASUSTOR NAS, 7/24 kullanıma uygundur. ASUSTOR NAS cihazları, ekstrem koşullarda dayanıklılığı test etmek için düşürme testleri ve yanma testleri gibi çok sıkı testlerden geçmiştir. Soğutma parçalarının, cihazın uzun ömürlü olmasına yardımcı olmak için ısıyı dağıtmak üzere hassas bileşenlere eklenmiştir.

7/24 güvenilirlik ve dayanıklılık

En sevdiğiniz ortamlara modern bir yetenek ekleniyor

AS32 serisi cihazlar NAS estetiğini yeniden tanımlıyor.Şık tasarımı ile ister aile odası ister oturma odası istersenizde ofisinizde kullanılabilir.

En sevdiğiniz ortamlara modern bir yetenek ekleniyor

Flexible configuration capacity

The AS32 v2 series features an updated internal hard drive slot design that is fully compatible with 3½” hard drives. It also supports hard drives with a large capacity and improves the flexibility for those who wish to build private clouds.

Flexible configuration capacity

Güçten Tasarruf, Paradan Tasarruf

ASUSTOR NAS ürünleri çevreye duyarlı olarak tasarlandı ve geliştirildi. Cihazlarımız kullanıldığında ortalama bir bilgisayardan veya sunucudan çok daha az güç tüketmektedir.Üstelik bizim gelişmiş güç yönetimi özelliklerimiz ile NAS cihazınızı ve Sabit Disklerinizi daha etkili yönetebilirsiniz. Bu elektrik faturasını düşürecek ve tüm disklerinizin ömrünü uzatacaktır. Disk uykudayken AS3204T v2 yalnızda 12.2W güç kullanır. AS3204T v2 normal çalışma koşullarında sadece 26.3 W güç kullanmaktadır.

Güçten Tasarruf, Paradan Tasarruf

Aletsiz kurulum

AS32 serisinde Dış kapak tasarımı gerektiğinde kaydırarak kolayca açılmasını sağlar. İç sabit disk kızakları ve dış kapak başka bir alet kullanılmadan disklerin kolayca takılabilmesine imkân sağlayan el vidalarına sahiptir.

Aletsiz kurulum

PC-less Software Installation

Mobile installation with AiMaster takes only 3 steps! Finding your NAS, system initialization and installation, power management, ADM firmware updates, system information and more are all available from the convenience of your mobile device at any time.

PC-less Software Installation

Tüm dijital varlıklar için yüksek kapasiteli bulut depolama

AS3204T v2 ev kullanıcıları için uygun fiyata yüksek kapasiteli bir NAS cihazı sağlar. Kullanıcılar 4 adet 14 TB Sabit Disk takarak anında 56 GB’a kadar yüksek kapasiteli depolama alanı açabilirler. Kullanıcılar aile toplantılarında, tatillerinde yada kutlamalarda hafıza kartlarındaki depolama sınırları ile karşılaşmayacaklardır. Kullanıcılar yüksek kapasiteli AS3204T v2 ile tüm yüksek kaliteli videolarını ve resimlerini kusursuzca saklayabileceklerdir. Ek olarak Raid 5 ve 6 depolama ayarları ile NAS üzerindeki verileriniz için bilgi kayıplarına, disk arızalarına ve kazalarına karşı kapsamlı koruma sağlar.

Tüm dijital varlıklar için yüksek kapasiteli bulut depolama

Platformlar arası Çoklu Kullanıcı Erişimi

ASUSTOR NAS sorunsuz çapraz platform ve çoklu kullanıcı erişimi, bir PC, dizüstü bilgisayar, tablet veya akıllı telefon kullanıyorsanız, kolayca NAS için Windows, Mac OS X ve Unıx işletim sistemlerine bağlanmak için olanak sağlar.

 

 

4096


Accounts

512


Groups

512


Shared Folders

512


Concurrent Connections

 

Kapsamlı Yedekleme Çözümleri

AS3204T v2 series devices provide a variety of backup options and are connected to a variety of public cloud storage services including Amazon S3, Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box.net, HiDrive, Ralus, WonderBox, xCloud and CrashPlan. 

You can also use FTP Explorer, USB external hard drive enclosures, external hard drives and local backup to ensure proper backup for your data. No matter if you are using Windows, Mac or Linux, ASUSTOR provides the proper tools for your backup needs.

Bu konuda daha fazla bilgi edinin 

Kapsamlı Yedekleme Çözümleri

NAS'ınıza Zahmetsiz Bağlantılar

ADM 3.0, kullanıcıların önceki karmaşık yönlendirici yapılandırmalarını basitleştirmesine yardımcı olan yeni bir Internet Düz Geçiş işlevini destekleyerek kolay bağlantılar sağlar. Mobil aygıtlara sahip kullanıcıların, yerel ağ altında veya çok yönlendiricili ortamlarda olsalar bile, verilerine herhangi bir yerden ve herhangi bir anda erişmek amacıyla NAS'larına kolayca bağlanabilmek için tüm yapmaları gereken uygulamalarını ADM 3.0 destekleyen en son sürüme yükseltmektir. Bilgisayar kullanıcılarının, Internet Düz Geçiş işlevini kullanmak ve evde NAS'larına rahatlıkla bağlanmak için yalnızca yeni ASUSTOR EZ Connect (AEC) yardımcı yazılımını yüklemeleri gerekir. Dahası, rahat erişim amacıyla NAS'larını bir ağ sürücüsü olarak bilgisayarlarına eşlemek için de AEC kullanabileceklerdir.

NAS'ınıza Zahmetsiz Bağlantılar

Mobil Uygulamalar

ASUSTOR'un seçkin Bulut bağlantı teknolojisi, dosyalara erişmek ve paylaşmak amacıyla Mobil cihazınız ile herhangi bir yerden NAS'a bağlanmasına olanak tanır. ASUSTOR mobil uygulamaları gizliliğinizi ve verilerinizi korumak amacıyla geçiş kodu kilit işlevleri sağlar. Ayrıca daha fazla güvenlik için HTTPS bağlantılarını kullanabilirsiniz.

Bu konuda daha fazla bilgi edinin 

Mobil Uygulamalar

Uygulama Merkezi

ASUSTOR NAS'ın sınırsız potansiyeli ortaya çıkarın. Satın aldığınız ASUSTOR NAS cihazı ile gelen uygulamalar sadece başlangıçtır. 200'den fazla benzersiz uygulamayı, Uygulama Merkezinden indirebilirsiniz. Kendiniz için kişiselleştirilmiş bir NAS aygıtı oluşturulurken ASUSTOR NAS cihazlarının sınırsız potansiyeli keşfedebilirsiniz.

Bu konuda daha fazla bilgi edinin 

Uygulama Merkezi

Your Dedicated Cinema: LooksGood

LooksGood allows you to browse through all the multimedia content on AS10 series devices, creating a dedicated multimedia database. You can also schedule digital TV recordings, ensuring that you will never miss your favorite shows again. Use Aivideos to browse through the video collection on your NAS. No more waiting for downloads to complete! Simply tap on a video to begin streaming in high definition 1080p to your mobile device!

Supports Chromecast | Supports DLNA | Supports Apple TV (AiVideos)

 

 

Your Dedicated Cinema: LooksGood

Multimedya deneyiminizi güçlendirin

Özel dâhili Hyper- Transcoding teknolojisi ustalıkla ASUSTOR tarafından hazırlandı. Bu teknoloji video çeviri işlemlerinin, CPU donanım hızlandırması kullanılarak daha hızlı ve daha önce hiç olmadığı kadar kolay işlenmesine imkânsağlar. Hyper-Transcoding özelliği kullanılarak yapılan işlemeler normal işlemelere göre 10 kat daha hızlıdır. 
Transcoding yetenekleri

Multimedya deneyiminizi güçlendirin

Recapture Your Favorite Memories with Photo Gallery

Unforgettable vacations, reunions, weddings, graduations and more. Photo Gallery helps you organize your photos and videos from all those magical moments in your life. Album covers feature 5 thumbnails, which allow you to view its contents in one quick glance. 1-click sharing to social media allows you to instantly share photos with friends and family, while the free AiFoto mobile app provides instant backup of any photos you take.

Recapture Your Favorite Memories with Photo Gallery

Teknik Özellikler

 

 

CPU Intel Celeron 1.6GHz Quad Core (burst up to 2.24GHz) Processor
 
Bellek 2GB DDR3L (genişletilebilir değil)​
HDD 4 x SATA3 6Gb/s; 3.5" HDD
Genişletme USB 3.1 Gen 1 x 3
Boyut 165(H) x 164(W) x 218(D) mm
Enerji Tüketimi 26.3W (Çalışma); 
12.2W (Disk Hazırda bekletme); 
0.97W (Uyku modu)

 

 

İşlemci Intel Celeron 1.6GHz Quad Core (burst up to 2.24GHz) Processor
Bellek 2 GB
Disk Slot Sayısı 4
IP Kamera Desteği Belirtilmemiş
Disk Kapasitesi 56 TB
Disk Durumu Diskler Hariç

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll