ASUS UX431FA-AN090T Intel Core i5-8265U 8GB 256GB SSD 14" W10H Notebook

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 1.7 GHz'den düşük
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 256 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Graphics 620
Ekran Kartı Hafızası 1 GB ve Daha Düşük
Ekran Boyutu 14" Civarı

ASUS UX431FA-AN090T Intel Core i5-8265U 8GB 256GB SSD 14" W10H Notebook

 

UX431FA-AN090T

Yaratıcı vizyonunuzu serbest bırakın

Yaratıcılık. Stil. Yenilik.

Zarif ZenBook 14'ü tanımlayan özellikler tam olarak bunlardır. Bu süper kompakt başyapıtta bulunan her şey % 86 ekran / gövde oranına sahip çarpıcı ve ince çerçeve NanoEdge ekran da dahil olmak üzere, yaratıcı vizyonunuzu keşfetme özgürlüğü size sunmak amacıyla tasarlanmıştır. Seçkin ErgoLift menteşe ve isteğe bağlı NumberPad touchpad gibi sadece içindeki muazzam gücü ve detaylara gösterilen özenle değil, aynı zamanda da şık gümüş kesim paneliyle geliştirilmiş sofistike Utopia Blue kaplamasıyla tasarımın sınırsız güzelliğini takdir edeceksiniz. ZenBook 14 sizin için bekliyor: yaratıcı vizyonunuzu ortaya çıkarmak için hazır mısınız?



Sınırsız Güzellik

Daha az fiziksel alanda size daha fazla ekran alanı verecek şekilde tasarlanan NanoEdge ekranda görsellerin daha sürükleyici olması hedeflenmiş ve gözlerinizi daha az rahatsız etmek üzere tasarlanmış dört tarafında da ultra ince çerçeveler bulunmaktadır. Ayrıca geniş profil açılardan bakıldığında bile net görüntüler elde etmek için geniş görüş teknolojisine sahiptir. Bu süper kompakt ekran sayesinde ZenBook 14, 13 inçlik dizüstü bilgisayarlar kadar küçük bir alana sahiptir – ve böylece yaratıcı vizyonunuzu istediğiniz yerde keşfedebilirsiniz!


 

Özellikler ülke ve model bazlı olarak farklılık gösterebilir.

Tasarım

Daha küçük çerçeve, Daha küçük bir bilgisayar

 

ZenBook 14, 13 inçlik modellerden daha büyük olmayan süper kompakt, ince ve hafif bir metal kasaya sahiptir ve size eşsiz bir taşınabilirlik özelliği ve her yerde rahatlık sağlar. Bununla birlikte, ZenBook damgasını taşıyan zarafetinden hiçbir ödün vermemiştir: kapağında ikonik Zen esintili metalik kaplama ve klavyenin üstünde şık bir dokunuş için zarif gümüş kesim paneliyle geliştirilmiş sofistike bir Utopia Blue kaplama bulunmaktadır.



Sizi düşünerek Sizin için tasarlandı

Herhangi bir ZenBook ile birlikte sizin rahatınız bizim en önemli önceliklerimizden biridir. ZenBook 14, klavyeyi otomatik olarak en konforlu yazma konumuna getirmek için tasarlanmış bir mühendislik başyapıtı olan özel ErgoLift menteşe ile ekstra yol kat ediyor. Ancak hepsi bu kadarla kalmıyor: Dikkatlice hesaplanmış olan eğimi soğutma ve ses performansını da artırmaktadır.



ErgoLift Menteşe

Herhangi bir ZenBook ile sizin rahatınız bizim en önemli önceliklerimizden biridir. ZenBook 14, klavyeyi otomatik olarak en konforlu yazma konumuna getirmek üzere tasarlanmış bir mühendislik şaheseri olan özel ErgoLift menteşe ile ekstra yol kat ediyor. Ancak hepsi bu kadar değil: Dikkatlice hesaplanan eğim, soğutma ve ses performansını da artırmaktadır.



Ödün vermeyen performans

Yaratıcılığınızı güçlendirmek için tasarlanan ZenBook 14, boyut için performanstan ödün vermez. Hareket halindeyken işlem yapmak istediğinizde ihtiyaç duyduğunuz tüm gerekli gücü size sunmak için inşa edilmiştir. En yeni Intel® Core ™ işlemcilere ve yüksek kaliteli, yüksek performanslı bileşenlere sahip olan ZenBook 14, sizi asla yarı yolda bırakmaz. İster karmaşık belgeler, ister çok sayıda veri, ister rötuşlama, video düzenleme, isterse de sadece oyun molası vermek isteyin, ZenBook 14 daha fazlasını yapmanıza her zaman olanak sağlar.



Dörtlü hoparlör

ZenBook 14'te şaşırtıcı kalitede bir dört hoparlörlü ses sistemi oluşturmak için, ASUS Golden Ear ekibi ünlü ev ve otomotiv ses uzmanları olan Harman Kardon ile çalıştı. İki bas hoparlör ve iki yüksek frekanslı hoparlör, yumuşak, net ve güçlü tam aralıklı ses sağlarken, akıllı amplifikatör teknolojisi, yüksek ses seviyelerinde bozulma ve hoparlör hasarını önler. ASUS SonicMaster teknolojisi ile birlikte - donanım ve yazılımın hassas ayarlarının bir kombinasyonu - sonuçlar gerçekten şaşırtıcı. ZenBook 14 size en üst düzey ses deneyimini getiriyor!





Ödün vermeyen üretkenlik

Hareket halindeyken kolay verimlilik için ZenBook 14, mükemmel bir yazma deneyimi sunan arkadan aydınlatmalı klavyeyle donatılmıştır. ZenBook 14 ayrıca hızlı veri girişi için değiştirilebilir LED aydınlatmalı sayısal tuş takımı içeren devrim niteliğinde bir dokunmatik yüzey olan özel NumberPad'e de sahiptir.



Sınırsız hareketlilik

Kapsamlı ve yüksek performanslı I / O portları seti ZenBook 14'e ofiste veya yolda olsanız da çok yönlü esneklik için mükemmel, sorunsuz bağlantı sunmaktadır. Entegre gigabit sınıfı Wi-Fi, ultra hızlı indirme işlemlerinin keyfini çıkarmanızı ve her zamankinden daha geniş bir aralıkta ve daha kararlı ağ bağlantılarıyla sorunsuz yayın yapmanızı sağlar.



Batarya

ZenBook 14, iş gününüz ne kadar uzun ve zorlayıcı olursa olsun sizi hayal kırıklığına uğratmayacak yüksek kapasiteli bir batarya ile çalışır. Elektrik prizleri yetersiz kalsa bile uzun süreli yolculuklar veya gündüz toplantıları ZenBook 14 için sorun değildir!



Ultra-sert: askeri seviyede dayanıklılık

ZenBook 14 zorlu şartlarda, aşırı irtifalar, sıcaklıklar ve nem dahil olmak üzere zorlu ortamlarda çalıştırma için genişletilmiş testler içeren bir dayanıklılık testine tabi tutulan zorlayıcı MIL-STD-810G askeri standardını karşılamaktadır. Ayrıca, endüstri tarafından belirlenen standartları fazlasıyla aşan ASUS dahili dizüstü bilgisayar testlerini de geçmiştir.



Bağlantısallık

Hareket halinde çalışırken herhangi bir şeyle bağlantı kurabilmek çok önemlidir. ZenBook 14, herhangi-bir-yönde bağlantı ve süper hızlı USB 3.1 Gen 2 veri aktarımı için devrim niteliğindeki USB-C ™ bağlantı noktasına sahiptir. Ayrıca bir USB 3.0 Tip-A portu, bir USB 2.0 portu, bir HDMI portu ve bir microSD kart okuyucu da göreceksiniz. Böylece bugün ve yarın tüm çevre birimlerinize kolayca bağlanabileceksiniz




TEKNİK ÖZELLİKLER

 

İşlemci:Intel® Core™ i5-8265U Processor 1.6 GHz (6M Cache, up to 3.9 GHz)
İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit)
Bellek:8GB on board
Grafik:Intel UHD Graphics 620
Depolama:PCIEG3x2 NVME 256G M.2 SSD
Ekran: 14.0'//Ultra Slim 300nits//FHD 1920x1080 16:9//Anti-Glare//NTSC: 72%//geniş Görüş
DVD SÜRÜCÜ :  YOK 
Kart Okuyucu:Spec: SD only
Video Kamera:HD Web Camera

Network:Wi-Fi 5(802.11ac)+Bluetooth 4.2 (Dual band) 2*2

Arayüz:
1x USB 2.0
1x USB3.1 Type A (Gen1)
1x USB3.1 Type C (Gen 2)

1x Headphone-out & Audio-in Combo Jack
1x HDMI

Ses:
Built-in array microphone
harmon/ kardon

Güç Adaptörü:


65W AC Adapter

Output: 19V DC, 3.42A, 65W ,

Input : 100~240V AC, 50/60Hz universal

Boyutlar:32.3(W) x 21.1(D) x 1.59 ~ 1.59 (H) cm
Ağırlık: 1.33 KG

Renk:Gümüş mavi metal



 

 

 

 

 

EAN Numarası: 4718017422161

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 1.7 GHz'den düşük
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 256 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Graphics 620
Ekran Kartı Hafızası 1 GB ve Daha Düşük
Ekran Boyutu 14" Civarı
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Win 10 Home
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Genel

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll