ASUS PB60-B5626MD i5-9400T 8GB 256GB SSD FreeDOS Mini PC

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Mini Çeşidi Mini PC
İşlemci Tipi Intel Core i5
İşletim Sistemi Yok (Free Dos)
Ram (Sistem Belleği) 8 GB
SSD Kapasitesi 256 GB
Ekran Kartı Tipi Tümleşik
Monitör Yok
İşlemci Numarası i5-9400T
3D Desteği Yok
Disk Kapasitesi 256 GB
Wireless Özelliği Var

ASUS PB60-B5626MD i5-9400T 8GB 256GB SSD FreeDOS Mini PC


 

Teknik Özellikler


 

Mini PC PB60 - B5626MD

(i5-9400T İşlemci / 8GB Ram / 256GB M.2 SSD / DOS)

İşletmeniz için güçlü kararlılık

ASUS Mini PC PB60, ofis kullanımı, konferans odaları, satış noktası kioskları ve digital signage gibi birçok kurumsal uygulamaya uygun, ultra kompakt, kullanışlı ve güçlü bir PC'dir. En yeni Intel® Core™ T Serisi veya Pentium® Gold işlemcilerle güçlendirilen, 175 x 175 x 34.2mm'lik boyut ve bir litrelik hacme sahip olan Mini PC PB60, minimum alan kaplarken, masaüstü sınıfı performans sunar. Dayanıklı metal kasası ve endüstri standartlarını aşan kapsamlı testler kararlılığı, 7/24 çalışmayı, en zorlu koşullarda bile garantiler. VESA uyumluluğu, sekiz USB girişi, üç adet 4K UHD ekrana bağlanabilme gibi kapsamlı bağlantı seçenekleri, birçok farklı kullanım senaryoları için esneklik sunarak Mini PC PB60'ın işletmenizin mükemmel dostu haline gelmesini sağlar.

Masaüstü sınıfı performans, ince tarz

En yeni Intel® Pentium® Gold ve Core™ i3, i5, i7 T Serisi işlemcilerle güçlendirilen ASUS Mini PC PB60, yoğun işlemleri daha akıcı tamamlamak için önceki nesil işlemcilerden %30'a kadar daha iyi performans sunar. 32GB'a kadar hızlı DD4 2400MHz bellek, daha iyi çoklu işlev için performansı daha da öteye taşırken, bir adet M.2 PCIe 3.0 x4 SSD ve bir adet 2.5 inç HDD'li çift depolama tasarımı, hızlı veri aktarımı ve yüksek depolama kapasitesinin mükemmel karışımını sunar.

Kullanışlı, yerden tasarruflu tasarım

ASUS Mini PC PB60'ın 17.5 x 17.5 x 3.4cm boyutlarında tarz sahibi bir metal kasası vardır, bu nedenle çok az bir alan kaplar ve daha düzeli bir iş alanını korumanızı sağlar. Aynı zamanda herhangi bir VESA uyumlu ekranın arkasına kolayca monte edilebilir, böylece medya sunucudan satış noktası kioskuna kadar birçok kurumsal uygulama için de mükemmeldir.

Üst üste oturtulabilen modüler tasarımla ek işlevsellik

Seçeneğe bağlı üst üste oturtulabilen modüller, mükemmel eşleşmesi için tasarlanmıştır ve Mini PC PB60'ın kompakt boyutundan ödün vermeden, ihtiyacınızı duyduğunuz işlevselleri ekleyebilirsiniz. Bir DVD optik sürücüsü şu anda mevcuttur ve diğer ek modüller yakın zamanda gelecektir. Mini PC PB60 genişleme modülleri, üç basit adımda eklenebilir.

Kapsamlı Bağlantı Seçenekleri

ASUS Mini PC PB60, ön pnaelde bir adet Tip-C girişi ve arka taraftaki bir adet USB 3.1 Gen2 ve iki USB 2.0 girişine ek olarak, iki USB 3.1 Gen2 ve iki USB 3.1 Gen1 yuvaları ile hızlı ve güvenilir bağlantı sunar. Buna ek olarak özelleştirilebilrn bir giriş* size VGA, COM ya da DisplayPort işlevini eklemenizi sağlar.

*Özelleştirilebilir giriş seçenekleri modele ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

Büyüleyici 4K UHD çözünürlük ve üç ekran desteği

ASUS Mini PC PB60, 4K UHD çözünürlükte büyüleyici video ve görselleri göstermek için dahili Intel® UHD Grafiklerle donatılmıştır. Birer adet 60Hz'lik DisplayPort ve HDMI ile özelleştirilebilen giriş* ile PB60, çalışma alanınızı üç ekrana kadar, daha verimli ve rahat bir üretkenlik için genişletmenize izin verir.

*Özelleştirilebilir giriş seçenekleri modele ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

Hepsi için mükemmel

Ofis PC

Satış Noktası

Dijital tabela / Kiosk

Kütüphane / Eğitim

İşletme maliyetini düşürürken, çevre etkisini azaltın

ASUS Mini PC PB60'ın işletmenizin maliyetlerini azaltmaya yardımcı olurken aynı zamanda çevreye etkisini azaltan enerji verimli bir tasarımı vardır. Çevre dostu ASUS mini PC'ler, içerisinde Energy Star gibi endüstrinin en yüksek çevresel sertifikasyonlarından bazılarını almıştır. Mini PC PB60, bekleme durumunda 11.7W kadar az güç harcar, sıradışı sessizliktedir ve bekleme durumunda sadece 23.5 dB gürültü yaratır.

ASUS Kurumsal Kararlılık Modeli (CSM)

ASUS Kurumsal Kararlılık Modeli (CSM) programı, işletmelere düzenli ürün tedariği ve kapsamlı satış sonrası desteği sunulan bir girişimdir. CSM ASUS Mini PC alan müşteriler, detaylı kontrol ve takip imkanı sunan ASUS Control Center BT yönetim yazılımı setine (CSM sürümünün değeri 60$)* sahip olur. ASUS CSM ürünlerinde ayrıca, müşterilerin malzeme tedarik açıklarından veya süresi uzatılmış tedarikten etkilenmemesini sağlayan bir yol haritası ve 36 aylık tedarik garantisi bulunur.

*Program teklifleri bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Daha fazla bilgi için lütfen yerel satış temsilcinize danışın.


Mükemmel Olması için Test Edildi

ASUS mini PC'lerin ASUS'un standartlarını ve sektör gereksinimlerinden fazlasını karşıladığından emin olmak için zorlu gürültü, titreşim, düşme ve termal şok testleri yapılır. ASUS mini PC'nizin, kuru -40°C sıcaklıklardan 60°C'nin üzerindeki nemli ortamlara kadar en zorlu koşullara uzun süre dayanacağından emin olabilirsiniz.

Titreşim Testi

Düşme Testi

Giriş Testi

Sıcaklık ve Nem Testi

Gürültü Testi

Hat Voltajı ve Frekans Testi

İçten dışa kapsamlı koruma

ASUS Mini PC PB60, kendini ve sizin kişisel veya işletme bilgilerinizi korumak için birden fazla güvenlik özelliğine sahiptir. Bunların arasında hırsızlığı engellemek için endüstri standartı olan Kensington kilidi ve bu nesil için yeni olan izinsiz giriş uyarısını barındırır. İzinsiz giriş uyarısı, Mini PC PB60'ın kasasının açıldığı hakkında size bir uyarı verir.

Güvenilir Platform Modülü(TPM)

Kasa izinsiz giriş uyarısı

Kensington kilit yuvası

USB yuvaları Yazma/Okuma kontrolü

ASUS Türkiye Garantili Ürün

Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.

Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.

Mini Çeşidi Mini PC
İşlemci Tipi Intel Core i5
İşletim Sistemi Yok (Free Dos)
Ram (Sistem Belleği) 8 GB
SSD Kapasitesi 256 GB
Ekran Kartı Tipi Tümleşik
Monitör Yok
İşlemci Numarası i5-9400T
3D Desteği Yok
Disk Kapasitesi 256 GB
Wireless Özelliği Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll