ASUS Geforce RTX2080-TI 11GB GDDR6 352BIT 2xDP/2xHDMI (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING) Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset NVIDIA GeForce RTX 2080TI
Bellek Kapasitesi 11 GB
Bit Değeri 352 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

 ASUS Geforce RTX2080-TI 11GB GDDR6 352BIT 2xDP/2xHDMI (STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING) Ekran Kartı

 

 

ASUS – Dünyanin No.1 Gaming Markası

Üstün 4K ve VR oyun deneyimi için en üst seviye teknolojilerle donatılan ROG Strix GeForce® RTX 2080 Ti OC edition 11GB GDDR6

  • NVIDIA TURING TM : ASUS GeForce® RTX ekran kartları, Turing GPU mimarisi ve tamamen yeni RTX platformundan güç alıyor. Önceki nesil ekran kartlarından 6 kata kadar daha fazla performans sağlayan yeni kartlar gerçek zamanlı ray tracing ve yapay zekanın gücünü oyunlara taşıyor.
  • DirectX 12: Daha gerçekçi oyunlar için yeni görsel efektlere ve işleme tekniklerine güç verin.
  • 4K: GeForce® RTX ile üstün 4K oyun deneyimine geçiş yapın ve günümüzün en büyük oyunlarının tadını inanılmaz detaylarla çıkarın.
  • Eksen Teknolojili Fanlar, genel olarak daha iyi bir tasarıma ve IP5X toz dayanıklılığına sahip.
  • MaxContact Teknolojisi, daha gelişmiş termal aktarım için GPU yongasına 2 kat daha fazla temas ediyor.
  • Auto-Extreme Teknolojisi, güvenilirliği artırmak için otomasyondan yararlanıyor.
  • Super Alloy Power II, Turing™ çekirdeklerine güç vermek için üst düzey alaşımlı bobinler, katı polimer kapasitörler ve bir dizi yüksek akımlı güç aşaması içeriyor.
  • ASUS FanConnect II, en uygun sistem soğutması için hibrit kontrollü 2 adet fan başlığı kullanıyor.
  • 2.7-Slot Tasarımı, soğutma yüzeyi alanını bir önceki nesle göre %50’nin üzerinde genişletiyor.
  • GPU Tweak II, kullanışlı performans ayarları ve termal kontroller sunuyor.

Product Image


Product Image

RAKİPLERİ GÖLGEDE BIRAKIN

ROG Strix GeForce® RTX 2080 Ti, NVIDIA®'nın 1. Sınıf GPU'sunun gücünü elit bir uzman grubuyla birleştirerek efsanevi bir oyun deneyimi için ortam hazırlıyor. Muhteşem güç dağıtımı sayesinde hız aşırtma sınırları zorlanırken, mükemmel tasarlanan soğutma sistemi ise dikkatlerin her zaman Turing™'in performansına odaklanmasını sağlıyor. Bu üstün donanımı özelleştirmeyi ve ayarlamayı sağlayan araçlar ile her şey sizin elinizde.



Eksen Teknolojili Fanlar

Daha İyi, Daha Hızlı, Daha Güçlü

Turing™in sıcaklığını sıkı bir şekilde kontrol etmek için daha geniş bir soğutucu kullandık. Bunun için ise fısıltı kadar ses çıkaran güçlü ve verimli bir fana ihtiyaç duyduk. Eksen teknolojisi bu üç tasarım zorluğunu, fan performansı alanındaki en son yeniliklerimizi kullanarak aşıyor. Daha uzun kanatlara yer verebilmek için fan yuvasını küçülttük. Yapısal bütünlüğü ve ROG Strix GeForce® RTX 2080TI'in soğutma bloğu dizisindeki aşağı yönlü hava basıncını artıran bir bariyer halkası ekledik. Ayrıca her şeyin sorunsuz çalışması için, fanın içine parçacık girmesini engelleyen IP5X toz dayanıklılık standardını uyguladık. Yeni tasarım, Eksen teknolojili fanların gürültü seviyesi artmadan daha fazla hava akımı oluşturmasını ve daha hızlı dönmesini sağlıyor.
mars

0dB Teknolojisi

Sessiz zeka

0dB teknolojisi, GPU çekirdek sıcaklığı 55 derecenin altında kaldığı sürece fanları durduruyor. Böylece çok fazla güç gerektirmeyen oyunları tamamen sessiz bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Sıcaklık yükseldiğinde fanlar otomatik olarak çalışmaya başlıyor.

mars

2.7-Slot Tasarımı

Isıyı dağıtın

Bu nesildeki en üst düzey kartlar, büyüdükçe daha iyi olan geniş bir soğutma bloğu taşıyabilmek için 2.7-slot yer kaplıyor. Toplam soğutma yüzeyi alanını bir önceki nesle göre %20'nin üzerinde genişlettik. ROG Strix GeForce® RTX 2080TI'in tüm performansından yararlanmak istiyorsanız en son tasarımımız size hız aşırtma için daha fazla termal imkan sunuyor. Eğer sadece kartı takıp inanılmaz bir deneyim yaşamak istiyorsanız ekstra ısı dağıtımı siz oyun oynarken fanların daha yavaş dönmesini sağlıyor.

mars

Aura Sync

Rakipleri gölgede bırakın

ROG Strix GeForce® RTX 2080TI'un hem ön korumasında hem de arka plakasında Aura RGB aydınlatma bulunuyor. Tamamen özelleştirilmiş bir oyun sistemi için Aura Sync yazılımını kullanarak uyumlu ürünlere bağlanın. Işıkları müziğe göre senkronize edebilir, sıcaklığa göre renk değiştirmelerini sağlayabilir veya çeşitli desen ve sabit yanma seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Sisteminiz için parça toplarken Aura Sync logosunu aramayı unutmayın.

 

Gizli Mod

Siz de bir ninja olun

Bazen tüm ışıkları kapatmak istersiniz... İşte bu yüzden ROG Strix GeForce® RTX 2080TI'e kullanışlı bir gizli mod düğmesi ekledik. Tek bir tuşa basarak, renk dünyasının efendisiyken gizli bir ninjaya dönüşebilirsiniz.
mars

MaxContact Teknolojisi

Hassas üretim ısı dağıtıcısı

Endüstride bir ilk olan MaxContact teknolojisi, GPU yongasına 2 kat daha fazla temas eden bir ısı dağıtma yüzeyi oluşturmak için hassas üretim teknikleri kullanıyor. Bunun sonucunda termal aktarım daha iyi seviyeye geliyor.

mars

MaxContact Teknolojisi

Hassas üretim ısı dağıtıcısı

Endüstride bir ilk olan MaxContact teknolojisi, GPU yongasına 2 kat daha fazla temas eden bir ısı dağıtma yüzeyi oluşturmak için hassas üretim teknikleri kullanıyor. Bunun sonucunda termal aktarım daha iyi seviyeye geliyor.


wtfast

Gecikmesiz oyun keyfi

Gecikme, bekleme ve kayıp paketlerin olmadığı bir oyun deneyimi yaşamanıza yardımcı olmak içn wtfast ile iş birliği yaptık. 6 aylık wtfast Gamers Private Network üyeliğiyle daha akıcı bir çevrim içi oyun deneyimi için düşük ping'lerin keyfini sürün. Bir ASUS ekran kartı satın alın ve beklemekten kurtulun!
mars

Güçlendirilmiş Çerçeve

Lider Mimari

Mühendislerimiz, PCB'nin bükülmesini ve yatay olarak eğilmesini önleyen güçlendirilmiş bir çerçeve ile ROG Strix GeForce® RTX 2080TI'in yapısal bütünlüğünü 3 kat artırdı.
mars

Çift Bios

Akıllı seçim yapın

Düşük çekirdek sıcaklığına mı yoksa düşük gürültü seviyesine mi öncelik veriyorsunuz? Performans modu, kartların her an serin kalması için fanların dönmesini sağlar. Sessiz mod ise aynı güç hedefini ve üst düzey ayarları korur fakat orta seviye sıcaklıklarda daha sessiz çalışmak için daha az agresif bir fan programı uygular. Daha fazla özelleştirme ve kontrol seçenekleri için GPU Tweak II yazılımına göz atın.
mars

Sanal Gerçeklik

Beni görebiliyor musun?

Gelişmiş VR işleme, gerçek zamanlı ray tracing ve yapay zekayı bir araya getiren ROG STRIX GeForce® RTX 2080 Ti, VR'ı yeni bir gerçeklik düzeyine taşıyor. Kablo yönetimi, yeni nesil VR başlıklarına hızlı ve tek kabloyla bağlanma imkanı sunmak için USB Type-C™ Alternatif Modunu kullanan VirtualLink ile büyük oranda geliştirildi.

mars

GPU Tweak II ile XSplit Gamecaster

Gerçek zamanli sezgisel grafik ayari

Saat hızlarını, voltajları ve fan hızlarını, grafik kartınızın istediğiniz gibi çalışması için ayarlayın. GPU Tweak'in Standart veya Gelişmiş modlarından birini seçebilirsiniz.

Kolay ayarlamalar için Standart modu seçebilirsiniz. Grafik kartı ayarı yapmayı öğrenenler için muhteşem bir seçenektir. Ayrıca gelişmiş ve geniş ayar seçenekleri ve tam kontrol için Gelişmiş moda da geçebilirsiniz.

XSplitGamecaster: Anında oyun yayını

Artık XSplit Gamecaster'ı çalıştırıp, oyun içi arayüzden tek tuşla yayın veya kayıt alabilirsiniz. Aynı zamanda oyun içi ekran üzeri notları ve video editör özelliklerini oyun yayın deneyiminizi geliştirmek için kullanabilirsiniz.


NVIDIA® G-SYNC™ Teknolojisi

ROG STRIX GeForce® RTX 2080TI, mümkün olan en akıcı ve hızlı oyun deneyimini sunmak için NVIDIA® G-SYNC™ görüntü teknolojisini kullanıyor. Bu sayede ekran yırtılmaları ortadan kalkıyor, görüntülerde takılma ve giriş gecikmesi minimuma iniyor. FPS, spor ve aksiyon macera oyunlarını en yüksek grafik ayarlarında süper kare hızlarıyla oynayın!

mars

GEFORCE RTX 2080 GRAFİKLER YENİDEN KEŞFEDİLDİ

NVIDIA'nın en yeni grafik kartı, oyun gerçekçiliği ve performansında bir devrimdir. Güçlü NVIDIA Turing ™ GPU mimarisi, çığır açan teknolojiler ve 8 GB'lık yeni nesil ultra hızlı GDDR6 bellek, onu dünyanın en iyi oyun GPU'su haline getiriyor.

mars

NVIDIA Turing™ Mimarisi

RTX platformumuzla birleşen bu devrimci mimari, gerçek zamanlı ışın izlemeyi, yapay zekayı ve programlanabilir gölgelendirmeyi bir araya getiriyor. Daha önce hiç böyle bir oyun oluşturmadınız ve bundan zevk almadınız.

mars

Oyunlarda Gerçek Zamanlı Işın İzleme

Işın izleme uzak geleneksel render teknikleri kullanılarak mümkün olanın ötesine gerçekçilik düzeyi sunan gerçekçi aydınlatma, yansımaları ve gölgeler için kesin çözümdür. NVIDIA Turing ™, gerçek zamanlı ışın izleme özelliğine sahip ilk GPU'dur.

mars

PERFORMANS

RTX oyun GPU'ları, yeni nesil GDDR6 bellek, DirectX 12 özellikleri desteği ve daha fazlası ile birlikte geliyor.

mars

Game Ready Sürücüler

En yüksek performans seviyesini ve oynamaya başladığınız andan itibaren mümkün olan en yumuşak deneyimi elde edin.

mars

Nefes Kesen Oyun Teknolojileri

Akıcı oyun, sinematik deneyimler ve devrimci 360 derecelik görüntü yakalama bile VR için en son NVIDIA GameWorks ™ teknolojilerini alın. Ayrıca, VR, ultra yüksek çözünürlüklü ve çoklu monitörler de dahil olmak üzere en son ekranlar için performansa sahip olun.

mars

VR Ready

NVIDIA VRWorks ™ teknolojilerinin yönlendirdiği lider kulaklıklarla yeni nesil VR performansını, en düşük gecikmeyi ve tak ve çalıştır uyumluluğunu yaşayın. VR ses, fizik ve haptikler her anı duymanızı ve hissetmenizi sağlar.

mars


TEKNİK ÖZELLİKLER

Grafik İşlemci NVIDIA® GeForce® RTX 2080TI
Bus Veri Standardı PCI Express 3.0
OpenGL OpenGL®4.5
Video Belleği GDDR6 11GB
CUDA Core 4352
Saat Hızı OC Mode - GPU Boost Clock : 1665 MHz , GPU Base Clock : 1350 MHz
Gaming Mode (Default) - GPU Boost Clock : 1650 MHz , GPU Base Clock : 1350 MHz
Çözünürlük Dijital Maks. Çözünürlük:7680x4320
Arayüz HDMI Çıkışı : Var x 2 (HDMI 2.0b)
Display Port : Var x 2 (DisplayPort 1.4)
HDCP Desteği : Var
USB Type-C Desteği : Var x1
Yazılım ASUS GPU Tweak II & Sürücü
Boyutlar 12 " x 5.13 " x 2.13 " Inch
30.47 x 13.04 x5.41 Centimeter

 

 

 

EAN Numarası: 4718017136570

Chipset NVIDIA GeForce RTX 2080TI
Bellek Kapasitesi 11 GB
Bit Değeri 352 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı
Mustafa Yaşar 26.3.2020
Ürün çok kaliteli bir ürün kalitesi tartışılmaz zaten piyasada bu ürünün üzerine iyi bir ekran kartıda yoktur bunu herkes bilir asus gerçekten kaliteli bir hizmet veriyor her türlü övgüyüde hakediyor Not:Sitem.com a kaliteli hizmet anlayışından ötürü gerek ilgi gerek ürün hakkında bilgi edinme ve hızlı teslimat adına verilebilecek en kaliteli hizmeti verdikleri için teşekkürlerimi sunarım
Değiştir.
  • 5
  • 5 Yıldız

    %100

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll