ASUS AI NC MIC ADAPTER/USB-A (90YH02L1-B2UA00) MİKROFON ADAPTÖRÜ

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Adaptör Mikrofon Adaptörü
Adaptör Türü Kablolu

ASUS AI NC MIC ADAPTER/USB-A (90YH02L1-B2UA00) MİKROFON ADAPTÖRÜ

AI NC MIC ADAPTERUSB-A

1

Yapay Zeka (AI) Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü

USB-C - 3,5 mm bağlantılı ASUS Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü son derece net iletişim kurma imkanı veriyor

- Yapay zeka destekli gürültü engelleme teknolojisi, arka plandaki gürültüyü en aza indirerek kulaklıkların mikrofon performansını artırıyor ve internet üzerinden son derece net iletişim kurulmasını sağlıyor - USB-C ve USB 2.0 bağlantıları telefonlar, PC’ler, Mac’ler ve Nintendo Switch ile uyumluluk sunuyor - ASUS’a özgü Hyper-Grounding teknolojisi elektromanyetik paraziti önlüyor ve EMI gürültüsü olmadan saf sesler sunuyor - Hafif ve kompakt tasarımı sayesinde ürünü cepte veya çantada kolayca taşımak mümkün

1

ASUS Yapay Zeka (AI) Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü

ASUS Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü, bu teknolojiyi sunan ilk USB-C - 3,5 mm adaptörü olma özelliğine sahip. Yapay zeka destekli gürültü engelleme teknolojisinden yararlanan ürün mikrofonlu herhangi bir 3,5 mm kulaklıkta son derece net iletişim imkanı sunuyor. Yalnızca 8 gram ağırlığındaki cihaz, ASUS'a özgü Hyper-Grounding teknolojisine sahip dijital-analog dönüştürücüsyle elektromanyetik paraziti önleyerek gürültüyü ortadan kaldırıyor. Bu küçük cihazla büyük bir fark elde edeceksiniz.

1

1

1

Yapay Zeka (AI) Destekli Gürültü Engelleme Teknolojisi

ASUS Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü, kulaklıkla iletişimi yapay zekanın gücüyle iyileştiriyor. Yapay zeka destekli profiller içeren işlemci, 50 milyondan fazla tür arka plan gürültüsünü azaltırken insan seslerini koruyor. Böylece her ortamda son derece net iletişim kurmak mümkün oluyor.

En Yüksek Performansa Ulaşmak

ASUS Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon Adaptörü, mikrofona sahip tüm 3,5 mm kulaklıkla çalışıyor. En iyi sonucu almak için kulaklıklarınızı tek yönlü mikrofona sahip bir dizüstü bilgisayarla birlikte kullanın.

Yerleşik yonga seti

Yapay zeka teknolojisine güç veren yonga seti adaptörün içinde yer alıyor. Bu sayede adaptör, bilgisayarınızın performansına etki etmiyor. Hemen her ortamda net iletişim kurmak için istediğiniz cihaza takın.

 

Teknik Özellikler

 

Kablolu/Kablosuz:  Kablolu
Mikrofon:  Yok
Tipi:  Kafa bantlı
Bağlantı:  USB

 

 

EAN Numarası: 4718017774413

Adaptör Mikrofon Adaptörü
Adaptör Türü Kablolu

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll