ASUS 27" VG279Q1A 1MS 165HZ FHD IPS FULL HG GAMING MONITOR

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Oyun
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 27 inç
Tepkime Süresi 1 ms
Çözünürlük 1920 X 1080
Dokunmatik Ekran Yok
DVI-D Belirtilmemiş
HDMI Var
DVI-I Belirtilmemiş
D-SUB (VGA) Belirtilmemiş
HDCP Var
Mini DisplayPort Yok

ASUS 27" VG279Q1A 1MS 165HZ FHD IPS FreeSync Premium led MONITOR

Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan, 165 Hz yenileme hızına sahip 27 inç Full HD (1920x1080) IPS oyuncu monitörü

ASUS Çok Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB) teknolojisi 1 ms tepki süresi (MPRT) ile Adaptive-sync özelliğini birlikte sunarak gölgelenme ve yırtılma etkilerini ortadan kaldırıyor, yüksek kare hızlarında net oyun görüntüleri sunar

Ekran yırtılmalarını ve değişken kare hızlarını ortadan kaldıran FreeSync Premium teknolojisi

NVIDIA GeForce* ekran kartlarıyla Adaptive-Sync, AMD Radeon ekran kartlarıyla FreeSync desteği verir *NVIDIA GeForce GTX 10 serisi, GTX 16 serisi, RTX 20 serisi ve daha yeni ekran kartlarıyla uyumludur

Shadow Boost parlak alanların aşırı aydınlatılmasına neden olmadan sahneleri aydınlatarak karanlık bölgelerdeki görüntülerin ayrıntılarını açığa çıkarıyor

Akıcı Oyun Deneyimi İçin Gereken Her Şey: TUF Gaming VG279Q1A, ultra yüksek 165Hz yenileme hızına sahip 27 inç boyutunda bir Full HD (1920 x 1080) HDR IPS ekran. Oyuncular ve etkileyici oyun deneyimi arayan herkes için tasarlanan bu monitör iddialı özelliklerle donatıldı. Elbette hepsi bunlarla sınırlı değil...
Özel ELMB teknolojisi; 1 ms MPRT tepki süresi ve Adaptive-Sync (FreeSync Premium) teknolojisiyle hiçbir yırtılma veya takılma olmadan inanılmaz akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

Daha İyi Renk Üretimi İçin 27 inç IPS Ekran: TUF Gaming VG279Q1A'nun 27 inç Full HD (1920 X 1080) IPS paneli, 178 derecelik geniş izleme açıları sayesinde en uç konumdan bile baktığınızda minimum bozulma ve minimum renk değişimiyle etkileyici görüntüler sunuyor.

165Hz Yüksek Yenileme Hızı: Etkileyici 165 Hz yenileme hızı sayesinde sinir bozucu gecikmeler veya hareket bulanıklığı ile karşılaşmayacak, FPS, yarış, gerçek zamanlı strateji ve spor oyunlarında avantaj elde edeceksiniz. Bu ultra yüksek yenileme hızı ile en yüksek görsel ayarlarda oynayabilecek, ekranda olan bitene anında tepki vererek rakiplerinizden önce davranabileceksiniz.
*Belirli ekran kartları/GPU'lar 165Hz grafik kaynak çıkışını destekleyebilir (DisplayPort bağlantısı ile). Bu performans GPU'ya veya görüntülenen içeriklere göre değişebilir. Gerçek performans donanıma bağlıdır.

Süper Akıcı Oyun Deneyimi: TUF Gaming VG279Q1A, ASUS'a özgü Çok Düşük Hareket Bulanıklığı teknolojisine (ELMB) sahip. Bu teknoloji sayesinde elde edilen 1 ms MPRT ile hareket bulanıklığı ortadan kalkar ve hareket halindeki nesneler daha net görünür. Böylece oyunlar daha akıcı ve hızlı bir şekilde oynanabilir.
*1 ms MPRT değeri dahili testlerde elde edilmiştir. Gerçek kullanım durumlarında gerçek tepki süresi farklılık gösterebilir.

Havacılıktan İlham Alan Tasarım: TUF Gaming VG279Q1A casus savaş uçaklarından ilham alınarak geliştirilen dinamik ve geleceğe dönük bir tasarıma sahip. Arka paneldeki kanat benzeri kısımlar hız vurgusu yapıyor. Zarif ve minimalist stant ise dayanıklılık ve şıklık katıyor.

Kullanışlı Kontroller: ASUS DisplayWidget Lite yazılım aracı hızlı ve kolay ayar yapmanızı, ASUS'a özgü Shadow Boost ve ASUS GameVisual gibi özellikleri yapılandırmanızı sağlıyor.

Gölgelerde Nelerin Gizlendiğini Görün: ASUS Shadow Boost teknolojisi parlak alanları aşırı aydınlatmadan oyunlardaki karanlık bölgelerin daha net görünmesini sağlıyor. Böylece hem izleme deneyimi genel olarak daha iyi hale geliyor hem de haritanın karanlık bölgelerinde saklanan düşmanları daha kolay bulabiliyorsunuz.

GamePlus: ASUS'a özgü entegre GamePlus kısayol tuşu, oyunlarda daha fazlasını elde etmenize yardımcı olan oyun içi iyileştirmelere erişmenizi sağlar. Profesyonel oyuncularla birlikte geliştirilen bu işlevler, oyun becerilerini geliştirmeye yardımcı oluyor.

Nişangah: Dört kalıcı nişangah arasından birini seçebilir, bunların konumunu ayarlayabilir ve FPS oyunlarında hassas nişan alabilirsiniz. Oyunun kendi nişangahı veya dürbünü olmadığı zamanlarda mükemmel şekilde nişan alın.

Zamanlayıcı: Ekranda yer alan zamanlayıcı tekrar tekrar çıkan eşyaları, yeniden ortaya çıkan düşmanları ve belirli zaman aralıklarıyla olan diğer durumları takip etmenizi sağlar. Yön koluyla zamanlayıcı ekranda istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz böylece oyun menüleriyle çakışmaz.

FPS Sayacı: Ekranın kare hızını gösterir. Bu bilgiyi farklı grafik ayarlarının ve sistem yapılandırmalarının performansa etkisini görmek için kullanabilirsiniz. Böylece oyun görüntüleri ve kare hızı arasındaki dengeyi ayarlayabilirsiniz.

Ekran Hizalama: Bu özellik etkinleştirildiğinde ekranın dört kenarında üç çizgi belirir. Bunlar birden fazla monitör kullanılan sistemlerde monitörleri hizalamayı sağlar.

GameVisual: ASUS GameVisual farklı tür içeriklerde görüntüleri optimize etmek için önceden ayarlanmış yedi adet ekran modu bulunuyor. Bu benzersiz ayarlara kısayol tuşu veya ekran menüsü içindeki ayarlardan kolayca erişilebiliyor.

Yarış Modu

MOBA Modu

Sinema Modu

RTS/RPG Modu

FPS Modu

sRGB Modu

Manzara Modu

Yarış Modu: Gerçek zamanlı yarış ve hızlı oyun deneyimi için giriş gecikmesini azaltır.

MOBA Modu: Rakiplerinizin sağlık/mana göstergelerinin renklerini vurgular, böylece anında müdahale edip karşı takımın ana yapısını ilk yok eden siz olursunuz.

Sinema Modu: Film izlemek için ideal canlı görüntüler için kontrast ve renk doygunluğunu iyileştirir.

RTS/RPG Modu: Renk doygunluğu ve kontrast keskinliğini iyileştirerek gerçek zamanlı strateji (RTS) veya rol yapma oyunları (RPG) için çok daha parlak renkler ve detaylı görüntüler oluşturur.

FPS Modu: Yüksek kontrast ayarıyla karanlık alanlarda bile görüş daha iyi hale getirilir. Böylece düşmanlarınızı daha rahat görebilirsiniz.

sRGB Modu: İnternet üzerindeki fotoğraf ve grafikler için ideal ayarlar.

Manzara Modu: Daha geniş bir parlaklık aralığı sağlar ve daha fazla kontrast geçişi sunar. Yeşil ve mavi renkler için doygunluk seviyesini ayarlar. Bu sayede, manzaraların yer aldığı fotoğraf ve videolar için idealdir.

Asus Flicker-Free Teknolojisi: Flicker-Free teknolojisi uzun oyun maratonlarında göz yorgunluğunu minimuma indirmek ve rahatlık sağlamak için titreşimi azaltır.

Ultra Düşük Mavi Işık Teknolojisi: ASUS Ultra Düşük Mavi Işık teknolojisi ekran yaydığı zararlı olabilecek mavi ışık miktarını azaltır. Dört farklı filtre seçeneğiyle mavi ışık miktarını kontrol edebilirsiniz.

Standart

Web’de gezinme

Fotoğraf / Video

Okuma / Yazma

Karanlık Oda

Zengin Bağlantı Seçenekleri: DisplayPort 1.2, iki adet HDMI (V1.4) ve 3.5 mm ses jakı gibi zengin bağlantı seçenekleriyle çeşitli multimedya aygıtlarına bağlanın.

Ergonomik Tasarım: Ergonomik bir standa sahip olan TUF Gaming VG279Q1A, eğme ve döndürme ayarı ile en ideal pozisyonu kolayca bulmanızı sağlar. Ekran ayrıca duvar montajı için VESA uyumludur.

Kendi ekseninde döndürme (+15°~-15°)

Öne arkaya eğme (-5° ~ +23°)

 

Teknik Özellikler

 

Ekran Özelliği

Panel BoyutuGeniş ekran 27 inç (68.6cm) 16:9

Renk Doyumu72% NTSC

Panel TürüIPS

Gerçek Çözünürlük1920x1080

Ekran Görüntüleme Alanı(YxD)597.888 x 336.312 mm

Piksel Değeri0.311 mm

Parlaklık (Max)250 cd/㎡

Ekran YüzeyiMat

Kontrast Oranı (Max)1000:1

Görüş Açısı (CR≧10)178°(H)/178°(V)

Ekran Renk Sayısı16.7M

Tepki Süresi1ms MPRT

Flicker freeEvet

Yenileme Hızı (maks)165Hz

Video Özelliği

Trace Free TeknolojisiVar

GamePlus (modları)Var (Nişangah/Zamanlama/FPS Sayacı/Ekran Hizalama)

Düşük Mavi IşıkVar

HDCP desteğiVar

GameVisual7 Mod(Manzara/Yarış/Sinema/RTS/RPG/FPS/sRGB Modları/MOBA Mode)

FreeSync teknolojisi desteğiVar

Çok Düşük Hareket BulanıklığıVar

GameFast Giriş TeknolojisiVar

Shadow BoostVar

Ses Özellikleri

Stereo Hoparlörler2W x 2 Stereo RMS

Giriş/Çıkış Portları

Sinyal GirişHDMI(v1.4) x2, DisplayPort 1.2

Sinyal Frekansı

Dijital Sinyal FrekansıDisplayPort:200 ~200 KHz (H) /48 ~165 Hz(V)

HDMI30 ~180 KHz (H) /48 ~144 Hz(V)

Güç Tüketimi

Güç Tüketimi<16 W

Güç Tasarruf Modu<0.5W

Güç Kapalı Modu<0.5W

Voltaj100-240V, 50 / 60Hz

Mekanik Tasarım

Eğme+23°~-5°

Döndürülebilme+15°~-15°

VESA Duvara Monte100x100mm

Çerçevesiz TasarımEvet

Güvenlik

Kensington kilidiEvet

Boyutlar / Ağırlık

Stant Dahil Boyutlar614.9 x 454.34 x 213.79 mm

Stant Hariç Boyutlar614.09 x 364 x 56.95 mm

Kutu Boyutu680 x 171 x 525 mm

Net Ağırlık4.4 kg

Stant Hariç Net Ağırlık3.4 kg

Brüt Ağırlık7.4 kg

Diğer Özellikler

AksesuarlarGüç Kablosu, Güç Adaptörü, DisplayPort kablosu (Opsiyonel), Hızlı Başlangıç Kılavuzu, HDMI Kablosu (Opsiyonel), Garanti Kartı

Yönetmelik OnayıTUV Flicker-free , TUV Düşük Mavi Işık

 

 

 

EAN Numarası: VG279Q1A

Kullanım Alanı Oyun
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 27 inç
Tepkime Süresi 1 ms
Çözünürlük 1920 X 1080
Dokunmatik Ekran Yok
DVI-D Belirtilmemiş
HDMI Var
DVI-I Belirtilmemiş
D-SUB (VGA) Belirtilmemiş
HDCP Var
Mini DisplayPort Yok
DisplayPort Var
Dahili Hoparlör Var
Ekran Yenileme Hızı (HZ) 165 Hz
3D Desteği Belirtilmemiş
Vesa Uyumluluğu Var
Güç Kaynağı Adaptör

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll